Tuesday, 18 November 2014

Supplier Polymer Clay Malaysia

Assalamualaikum
dalam entry yang lepas lepas tu aku ada cerita tentang polymer clay kan? dan banyak la jugak yang tanya tentang supplier polymer clay nie. so aku share la ngan korang yang minat nak buat clay art sendiri tu. nie supplier polymer clay online malaysia. selain supply clay, mereka jugak ada supply alatan untuk buat clay la. senang kata mereka sediakan barangan untuk kita berkreatif. hahaha~

(new update : this picture is mine)
SET A - DIY High Quality Polymer Clay Set (16 pieces x 40g) With Free Tools
RM 69

credit to page dorang kat fb. set nie ada macam2. set A, set B dan set C. dan set nie aku rasa seseuai la untuk beginner. dan harga pun berpatutan la. bestnya lahai. bila la aku nak dapat semua nie kan. dan kualiti polymer mereka dijamin. dan selain polymer clay, dorang ada jual jugak air dry clay. bestnyaaaa~ macam aku rasa nak borong semua je.


jadi korang nak beli tu dan boleh la pegi ke :

boleh je beli dari fb ataupun website kan. 
so apalagi. meh la kita beli ramai2, hehehe~


sekian,
ilal liqa'

13 comments:

  1. terima kasih share. wahhh. best dah nie. hihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. u wlcme. . :) mmg best dah nie. .hehehe :3

      Delete
  2. Wuuuuu bestnyaaaa. dia bukan tanah liat biasa ea ? ada sediaan tuto sekali tak cara2 nk buat ? hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn tanah liat biasa nie. .hehe. .banyak je tutorial kat youtube. . :)

      Delete
  3. boleh la kalau nak cuba cuba buat beli kat situ tapi anis tak retiiii. hee

    ReplyDelete
  4. WAHH!!! Thanks for da info. Fara nak beli nanti ngehehe!!!

    ReplyDelete
  5. menarik gak set utk beginner tu. harga pon affordable gak tu hehe

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!