Saturday, 15 November 2014

jatuh cinta dengan polymer clay art

Assalamualaikum
korang tau tak apa polymer clay tu apa? tu tanah liat. tanah liat yang macam2 warna dan boleh dibentuk macam macam. aku jatuh cinta la dengan benda alah nie. comel sangat la. rasa nak buat sendiri je. tapi mana nak cari supplier polymer clay kat sarawak nie?

dan aku dah ada jumpa online polymer clay supplier kat malaysia. dan kalau ada duit lebih nanti nak beli sendiri la. hahaha :D



LOOK!! HOW CUTE THEY ARE!!
KAWAIII. 

comel kan? rasa nak buat sendiri je. terjebak dengan tutorial kat youtube. muahaha. suka la tengok benda comel macam craft2 nie. hehe

ilal liqa'

34 comments:

  1. saya ada polymer clay yang xbuat lagi , tak reti nak buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh sayangnya. .bagi sy je. .biar sy buat. .muahaha :D

      Delete
  2. wahh comelnye.. jika wat bahan bantu mengajar pun ok jugak ni :) nnty if awak ada jumpa supplier bgtaw. macam nak beli jugak je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaallah. .nanti saya bagitau ye. .nantikan chewahhh :D

      Delete
  3. Replies
    1. memang comel. .geram je tengok semua tu. . :D

      Delete
  4. Memang cute sangat lah >< Serious, nampak macam real!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cute kan? mmg nampak real. .yg penting nmpak sedap., .haha :D

      Delete
  5. Wah byank nya. Kita pum suka, kalau yg style foods punya rasa cam nak kunyah n makan je. hihi. Comel sangat kan :)
    Jemput singgah : Tieysmilez@blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita. .macam sedap sangat la makanan kecik2. .dah la comel. . :D

      Delete
  6. Comelnyerrrr..baru tau ada benda macam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok kat youtube tutorial dia. .memang best :D

      Delete
  7. Perghh gempak arh..Fara pon dah lama cari polymer clay dr form 1 lg tai tak pernah jumpa pon kat kedai. Dah jumpa? Kat mana? Mau jugak beli ;( hehe Best kan kalau DIY key chain sendiri!

    ReplyDelete
    Replies
    1. serious fara? nanti saya bagitau ye. .hehe. saya pun nak buat jgk keychain sendiri. .boleh buat comel2 kan? :3

      Delete
  8. comelllnyaaaa... geram aih tengok... first skli trpandang kek tu. mcm real sgt2.. ingatkan ada smbutan birthday. ehee.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan??? mmg jatuh cinta la dengan benda nie. .hhe

      Delete
  9. comel betol polymer clay nih! ada gak tgk kat Utube. wahhh sonok ek kalo dpt buat sendiri bnde2 comel cmtu.. eeee gerammmm nengok. rawrr~ ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. geram sampai nak makan2 kan. .hahaha. sy pun suka tengok kat youtube tu. .geram nie geram. . :D

      Delete
  10. memang cun gila ah! suka tengok jga.. kalau buat gelang jual la..boleh untung..hehehe..harap dapat kumpul duit banyak2 ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaallah. .memang ada jugak yang buat gelang. .hehe

      Delete
  11. Samalah. Saya dah lama jatuh cinta dengan benda nie... Siap pikir nak bukak kedai jual benda comel daripada polymer clayyyyyyy.. Uffff uff. Hahahaha Tapi sayang, kat daerah saya takde polymer clayyy ='( Huuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pun ada terfikir nak jual online. .kat sini pun takde polymer clay. .sama la nasib kita T.T

      Delete
  12. Rasa nak makan pun ada. Hahaha. Nyumnyum.. Haaa abang miza sekarang ambil course polymer. Mesti dia ada benda ni. kuikuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. serious? mintak no abang awak. .hahahaha~
      kidding~ :3

      Delete
  13. Replies
    1. memang cun bagi hadiah untuk org kan. . :D

      Delete
  14. comel2! cookies tu nampak real, macam nak makan ja. haha. bagus la bila dah expert buat ni, boleh buat bisnes. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol2. .memang nak terfikir nak buat bisnes nie. .hahaha. . :D

      Delete

drop a comment~
arigatouuu!