Saturday, 13 December 2014

Thanks Malaysia Clay Art

Assalamualaikum
really happy ooo, really2. wishlist come true ehhh, thanks malaysia clay art for this beautiful cutie box. i really happy. soooo happy and more la. so exciting when unboxing this polymer clay set. receive this parcel really make my day la. when i post the picture of this box in my wechat, many peoples ask me, what things are that? why so colourful? hahaha. ;3 in my previous entry, i already mention this online polymer clay in malaysia. HERE! 

so, stop english, hehehe.
ada pulak main stop2 kan? beberapa hari yang lalu, aku dapat parcel dari MALAYSIA CLAY ART, sangat la gembira kan. benda yang kau nak dah dapat mesti la happy. tipu la kalau tak happy!! so let started the unboxing time

a cute little box. it supposed to be cute, but due to my 'kegeramaness', i always shake2 this box and punch it because of over cute. hahha. kidding~ really nice box right? kekekeke. 


tadaaaa!!! super colourful polymer clay. yayyyyy!! hahaha. excited je lebih. hampir macam this picture la yang i post dekat wechat hari tu. hahaha. they all really know what that is. memang nampak menarik bila disusun macam tu. look at those colourss!


the polymer clay. cantik kan warna dia?? (hilang dah english) abaikan. hahaha~ ada 24 warna yang berbeza. tu la yang menarik sangat tu kan. haaa~ banyaknya 24 warna. so excited nak gomol2. ;3


barangan lain selain polymer clay. bestnyaaa~ a really good  starter pack. :3

looking at all these stuff, bukan aku sorang je yang geram tau. dengan adik2 aku sekali yang geram. sebab budak2 memang suka benda macam nie. hehe. mak aku pun geram jugak. hahaha. sebab mak aku suka craft. :) sangat sesuai untuk semua peringkat umur. so untuk yang ada anak dan adik2 tu, atau nak buat sendiri pun boleh, hahaha meh la dapatkan clay2 nie. jom la jadi kreatif. :D

selain polymer clay, dorang jugak ada jual air dry clay, cream clay/deco sauce, glaze, crafting tools, molds dan banyak lagi la. checkout la dorang punya website ye. linkies2 dia ada kat bawah tu. MUST VISIT tau. :)

thanks a lot to Malaysia Clay Art!! i love polymer clay :D

where to buy your clay?? 


oooo, excited nak buat macam2. lain kali kita cerita tentang apa yang jadi dengan polymer clay tu ye. hehe. apa lagi? meh dapatkan barangan craft korang pulak. 
sekian. ilal liqa'




17 comments:

  1. This reminds me when I was a kid. .. we always playdough and whatnot..
    have fun with it!!

    ReplyDelete
  2. sgt menarik!
    tp xkreatif cane nk gune..
    uhuks

    ReplyDelete
    Replies
    1. menarik kan? tak kreatif pun takpe, buat je. hahaha XD

      Delete
  3. waaaaah! semua tools ada. warna warni plak tu! penah beli sekali je polymer clay sebab nak buat cincin and brooch. so much fun to work with! deserve a try ni

    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann?? memang best buat polymer clay nie. thankss ya. . :)

      Delete
  4. Replies
    1. yup, tanah liat. nak bagi dia keras kena baked in the oven. hehee :)

      Delete
    2. wahhhh, menarik tuuu. :D buat cantik2 nanti boleh jadi perhiasan :D

      Delete
  5. cik iman pun geram pulak tengok starter pack nie aaaaaa

    ReplyDelete
  6. Nak beli la jugak...geram tengok warna-warna dia tu

    ReplyDelete
  7. haiyo kiteww ni suke gak main playdoh dgn anak sedare. tudung2 bawal pon habes kite borong 12 kaler luna sekaligus haritu sbb geram pnye psl tgk kaler-maler yg striking hahaha

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!