Monday, 15 June 2015

REVIEW | Babeskin365 Double Serum Premium + Whitening Soap Premium

Assalamualaikum
hari nie nak review satu produk best. iaitu dari BABESKIN365 : Double Serum Premium dan Whitening Soap. kalau dulu, aku jugak pernah review satu produk dari Babeskin iaitu, BeautyOat Collagen Plus. :)

lepas berminggu minggu menggunakan produk Babeskin nie memang ada perubahan la bagi aku. :D terutama bila guna double serum premium dari babeskin 365. nie kira first time la aku pakai serum. hehehehe :3, jangan risau tau, sebab produk babeskin nie adalah kelulusan dari kementerian kesihatan malaysia. alhamdulillah. so lets started.

kotak oren adalah babeskin double serum premium dan kotak hijau tu babeskin whitening soap. packaging comel je. dan info banyak dekat packaging dia. :)

Babeskin Double Serum Premium
mengandungi dua serum iaitu Repairing Booster dan Ultimate Megalift. dua serum nie perlu digunakan bersama kalau nak dapatkan effect terbaik. 

Di iktiraf Kementerian Kesihatan Malaysia.
KKM NOT NO: NOT150404337K  (Repairing Booster)
KKM NOT NO: NOT150404338K  (Ultimate Mega Lift)

serum 1 : Repairing Booster (Biru)
- mengurangkan kulit berminyak
- mengurangkan jerawat
- merawat jeragat
- membaiki tona kulit tidak sekata

serum 2 : Ultimate Megalift (Merah)
- mengurangkan kedutan
- meningkatan keanjalan kulit
- membantu memlembapkan kulit
- mengekalkan ketahanan kulit

CARA PENGGUNAAN :
lepas cuci muka pada waktu pagi atau petang, titiskan satu hingga dua titik serum ke tapak tangan dan sapu ke muka secara tepuk2 muka sikit2 guna serum tu.


Babeskin Whitening Soap Premium
nie adalah sabun pencuci muka dan juga boleh digunakan untuk badan. macam yang tertulis kat packaging dia, faedah penggunaan babeskin whitening soap nie ialah -
- melembapkan kulit
- membuang kulit mati
- mencerahkan kulit
- mengurangkan kawasan gelap



BudakVanilla's Review
aku guna serum repairing boosters. dan yang ultimate megalift tu aku suruh mak aku guna. alhamdulillah, mak aku kata, lepas pakai ultimate megalift tu, muka dia lebih tegang dan tompok hitam kat muka mengecik. dan aku pulak, lepas guna serum repairing boosters tu, jerawat aku senang mengejut dan muka rasa selesa je. serum tu cepat meresap ke dalam kulit. bau pun tak terlalu kuat dan just nice. manakala, whitening soap memang best guna sebab lepas cuci muka guna whitening soap, muka rasa fresh je. memang best produk nie. serum tu guna dalam setitik dua je kan, so boleh jimat dalam tempoh masa yang lama jugak, :)


senyuman yang tidak seberapa dari aku. hahhaha. posing dengan serum faveret masa kini,

Harga :

Double Serum Premium 
RM119 (WM) 
RM129 (EM)

Whitening Soap Premium
RM29 (WM)
RM39 (EM)

Contact : 

Web : www.babeskin365.com
Facebook : http://www.facebook.com/beautyoatofficial
Instagram : @babeskin365official

Hotline :
012-2444014
012-2444041
018-2444988


sekian, ilal liqa'

5 comments:

  1. omenyaaa BV! hehhe. dah lama nak beli serum mampu milik. maybe boleh pertimbangkan produk ni.

    ReplyDelete
  2. salam. hee chantek senyuman tewww ;p

    ReplyDelete
  3. Bestnya!! Dah ramai guna produk ini.. :) Hasilnya mesti bagus kan?

    ReplyDelete
  4. Salam.. Haii.. Dramatic Uniq blog walking kat sini. Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00

    Jemput join tau...!! Boleh buat duit raya. Terima Kasih.. :)

    ReplyDelete
  5. oh, nampak menarik serum2 ni. x pernah lagi mencuba ^^

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!