Tuesday, 11 November 2014

ABCing at muslim food, farley

Assalamualaikum
kalau hari tu aku ada post something tentang aku craving for ABC. siap aku google lagi. hahaha :D dan lepas tu, alhamdulillah rezeki aku. kazen2 whatsapp dan ajak keluar gi makan ABC kat kawasan dekat2 sini. dalam pukul 8 malam macam tu kami gerak. 4 orang la. tanpa adik aku yang kat miri tu. hahaha. cemburu la dia sebab dia jauh dan kami 4orang dapat makan ABC pulak. hahaha. kecian deh. tapi takpa, lain kali ada dia, kita ajak pulak ye.

dahlah malam lepas hujan sejuk je lagi. sanggup jugak makan ABC yang sejuk tu, hahaha. nasib baek dekat dengan rumah je. hehe :D kami makan kat Farley. kira shopping mall dekat2 rumah aku la. kat situ ada Farley Food Court. kami makan dekat sebelah Food Court tu, Muslim Food. tapi kira sama je la. hahaha.


ABC special rm4. special dia ada buah buahan. boleh tahan la. 

sedap la jugak. dan agak manis. dan buah dia ada honeydew, tembikai. 
aku rasa dia ambik dari yang dalam tin tu kot. haha. 

lain kali kita makan makanan lain pulak.
inshaallah. :) 

sekian saja. 
ilal liqa'

12 comments:

  1. dapnyeee.Kite pulak yang craving nak makan abc T.T haaha

    ReplyDelete
  2. uishhh. terus serbu abc!!! hehehe. tenteram jugak hati akhirnyaaa... hajat nak makan da tercapai ye.. hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tenteram jiwa raga nie lepas makan. :D

      Delete
  3. nanti try patbingsu ye.abc korea

    ReplyDelete
  4. aaaa, bestnyaa makan time panasss2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best. tapi BV makan malam2. . :D

      Delete
  5. Hihi sedap nya abc dh lama qila tk mkn aooo mcm nk je balik rumah nnt hihi dgn buah sekali eh? Wow taklernah try lagi heeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap yg nie. .lain dr yg lain. . :D

      Delete
  6. sedapnya.. ina dah lama sangat tak makan abc

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!