Sunday, 9 November 2014

craving for foods

Assalamualaikum
dimalam yang cerah tanpa bunyi cengkerik krik krik. aku craving for food la. macam nak makan banyak2 je. hahaha, tapi sayang. takde teman. muahaha, kalau aku ada kereta pandai bawak kereta, lama dah aku gi pasar sorang nak makan apa2 je yang aku nak. tapi tak dapat T.T

dan semenjak beberapa menjak nie aku nak makan ABC sangat. aka ais batu campur, ais kacang, cendol. sengal je. haha. tapi takdak masa nak keluar. cian kan.

gara2 tengok insta la nie. muahahah. dilayankan sangat.

heaven beb kalau dapat nie, muahaha. 
meleleh air liur depan laptop. :3

ilal liqa'


13 comments:

  1. samalah kiter sy lak rasa nk mkn cake.. tapi xde teman.. xsyok mkn sorg.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol2. sangatlah taksyok makan sensorang .. :D

      Delete
  2. Tak best la klu makan sorang. Selalu jugak camni, teringin nak makan something. Tak tahu nak ajak sape. Pastu pegi sorg2, end up makan sikit sgt je sebab rasa tak sedap bila makan sorg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol2. macam rasa sunyi je makan sorang2. .kurang selera. kalau makan ramai memang bertambah selera. :D

      Delete
  3. pergh abc diaa.. buat liur tengah2 malam nih. hahaha

    ReplyDelete
  4. Akak pun kalau craving dok google je

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama je habit kita. .google je sambil telan2 air liur. . :D

      Delete
  5. assalamualaikum..
    saya dah lama follow blog ni dan sekarang ada blog baru yg memberi ruang kepada semua samada di dalam dan luar negara berkongsi cerita di situ.
    banyak kisah menarik dari student luar negara yg akan sy paparkan :)
    awak pun boleh berkongsi pendapat di situ .

    follow dan komen kalau sudi ye :)

    http://travelog-dakwah.blogspot.com/2014/11/blog-post.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.
      alhamdulillah, bagusnya usaha sis. :D
      jazakallahukhair.

      inshaallah. . :)

      Delete
  6. Huish parah dia ni. Hahaha karang jilat screen laptop tu. haha.

    ReplyDelete
  7. dah lah baru lepas lunch nii. mulut nak terasa makan benda manis hehe

    ReplyDelete
  8. kalau dapat makan time panas ni, memang heaven gila haha!

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!