Friday, 6 June 2014

dapat gaji

Assalamualaikum
berkenaan dengan cerita aku jadi cashier tu. kakaka. dah genap sebulan aku jadi cashier. dah macam2 pengalaman aku dapat. jadi aku ambik yang positif je dan buang jauh2 yang negatif. semalam 5 haribulan 6 aku dapat gaji. wuuuu. bestnya tengok duit kaching kaching. tapi mesti la kawal nafsu kan. nafsu nak shopping nie memang bahaya. kkakaka. aptah lagi bila terima duit cash nie. memang susah nak kawal nafsu. haisshhh. dahsyat.

apatah lagi bila melayan instagram. argghh. menggoda sungguh barang2 nya. 

aku masih kerja lagi. kira 8 haribulan nie last day kerja. yey. aku bebas. :P

list thing to buy tahap carta teratas adalah aku nak beli kaca mata. *ceh skema gitu* nak tau? aku pernah update entry pasal i need a spectacles. so itu la pasal. kakaka. belum decide lai nak beli design cemana. tapi kedai nak beli tu dah cop awal2. mohon tauke tu berbaek hati nak bagi harga student kat aku

dan pengalaman jadi cashier part 2 belum lagi terupdate ya. hahaha. macam malas je aku nak buat part dua. kalau ada orang yang ternanti nanti tu sorry la. aku akan update bila ada masa. sekarang jarang dah sentuh laptop. asyik adik2 aku je yang pegang laptop nie. geram. nasib baek aku lettak password. memang kakak yang kejam kan. 

hehehe. 


follow my insta. muahaha. thanks. 

****

till soon. 
ilal liqa' :)

9 comments:

  1. alhamdulillah. seronok kan tengok hasil dari titik peluh sendiri :)

    ReplyDelete
  2. Wah wah dah ade insta. Meh follow ramai ramaiiii. :D

    ReplyDelete
  3. yeayy dpt gaji..belanja2..haha:P

    ReplyDelete
  4. Wahh best-best ! dapat gaji $$

    ReplyDelete
  5. uuuu gaji *_* kaching kaching hee

    ReplyDelete
  6. Tahniah ya. Saya pun baru dapat gaji. Tapi, tak boleh beli apa pun.

    ReplyDelete
  7. HI~ 안녕하세요!this is twinscraftlife! Pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요^^ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Wah best la dah dapat gaji. Nanti belanja eh ? Haha. Dah follow insta, jgn lupa follow kita juga :)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!