Wednesday, 19 July 2017

last week stories and photos

Assalamualaikum,
nie nak cerita pasal life update pulak.
kali nie banyak gambar je kot. hahahhaha

wujud lagi sos sour cream onion kfc. bagi aku nugget kfc nie biasa2 je, agak kecik dan tak berapa ranggup. nugget mcD pulak seriously sama rasa macam ada satu brand nugget ayam tempura yang family aku selalu beli. murah lagi kalau beli sebungkus dan goreng sendiri. hahhahahha cheapskate. 


pergi hari permuafakatan kat sekolah adik2. aku, mak dan adik2. tetiba rindu zaman sekolah tengok keadaan kelas dan sekolah menengah aku dulu2. zaman aku sekolah menengah, aku pendiam. dan sedikit dense. hahahhaha. rindu la nak jalan kantin2 sama2 ngan kawan2 pada waktu rehat. rindu tahan ngantuk dalam kelas masa cikgu tengah mengajar kat depan. semua la rinduuuu. 


look what I FOUND. EEEEEEEEEEE
get it? comment if get it. hahahhahahhaa


icecream yang mak beli masa nak photostat barang adik aku. kat rumah, adik2 TAKUT nak ajak aku keluar drive kereta sebab gerenti aku BISING, TAK LAYAN, MARAH (kununnya) hahahhaha. yes, aku malas keluar rumah. kalau arahan dari mak, tak berani la kata tidak. sebab bos besar kan.


siapa suka rempeyek? kita geng!


masa nie keluar pepagi pukul 6 guna VAN dengan mak dan nenek. pukul 6 beb, nasib baik ada kfc 24 hours bukak. sempat la melepak sekejap sampai hari terang (pukul 7). dah tu jenjalan la sampai puas. pukul 11 baru balik. gigih la nenek aku, sakit2 kaki pun sanggup berjalan. 


dan aku ada buat acah2 VLOG gitu. sorry la video shaky2 (first time vlogging guna SJ7000).

and that all my short post!

anything good happen in last week?

see ya when i see ya lah
ilal liqa'


18 comments:

  1. last sunday aida & famili makan kfc for dinner.
    izzat la request ayam gureng kepsi :)
    di kfc aida memang suka ayam, mash potato & coleslow nyer la.
    yg lain jarang oder.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn, memang best ayam goreng kfc, rangup2. suka jugak mash potato dan coleslow tu, yg lain selalu order cheesy wedges je :D

      Delete
  2. hahaha mun kmk terbalit,mak kmk yg sik berapa berani mok ajak kmk kluar sbb nya tauk mesti kmk manas2, yalah dah kmk sik suka mok drive T_T
    slalu juak ktk peg kfc kak oh hehe craving indah lepas ngga gambar ya >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha hampir sama jak kita. kannn, mesti beranikan dirik jak T^T
      selalu gilakkk, dalam minggu tk pun ada juak pergi eh :D

      Delete
  3. sedapnya rempeyek ngan KFC! kak Hana baru pergi KFC semalam, try Zinger Double Down. Memang sedap dan kenyang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yay! BV pun dah try jugak zinger double down, sedap sangat isi ayam dia :D

      Delete
  4. Suka tengok cover meja sekolah tu. Comel gila!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann, rajin cikgu dorang balut sama semua :D

      Delete
  5. Terliur la pulak tengok. Dah lama tak makan kfc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la cuba kalau teringin lepas nie :D

      Delete
  6. Kfc...lama dah tak makan

    ReplyDelete
  7. Amboi garangnya kakak ni ajak keluar pon tak boleh hahaha.

    ReplyDelete
  8. reading this.....at 7 am.....with hungry stomach........is a torture.

    ReplyDelete
  9. apa dalam air tu? tak dpt nak identify lulz
    BV buat video pakai apa ek? susah tak nak edit video?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam air tu ada ais bentuk huruf E je sebenarnya. hahahhaha
      pakai movie maker je dan filter (color correction) tu by youtube :)

      Delete

drop a comment~
arigatouuu!