Wednesday, 12 April 2017

wordless wednesday #1 | instagram's stories


Assalamualaikum,
i'll start to post pictures with less words on every wednesday *i hope so*

do you understand what i'm trying to say here? (with a lil bit sarawakian malay)

5.07 am duhh.

i don't care eh eh eh. 

instagram's stories of someone, sometime 'speaks a louder words' than his/her status on another socmed. yaknowwhatimean? justsayin'

FOLLOW MY STORY ON INSTAGRAM

you might found another side of me. HAHAHAHHAHA *evil laugh*

done follow?
now give me your instagram link, i will follow you too. (and silently stalk you)

🍉🍉🍉🍉🍉
see ya when i see ya lah~




27 comments:

  1. saya selalu buat ig story utk gambar2 yg merapu je xD sbb nk jaga feed ig, hhahah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa sama la kita!
      BV pun update ig story ngan benda merapu je XD
      nak jaga feed jugak :3

      Delete
  2. Hihi. Siqah suka tengok instastories daripada feed. Aci tak camtu? Hihi. Suka tengok orang update kisah hidup mereka. Walaupun kadang2 terkejut dengan bunyi2 yang ada :D

    Siqah dah follow IG BV. Hii. Both dah follow menfollow lah :) IG @haqisfila :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama jugak. sebab senang lagi tengok instastories rasanya :D
      betul tu, kekadang terkejut jugak dengar bunyi kalau lupa kecikkan volume.

      thankss sudi follow, dah follow jugak. wehehe :)

      Delete
  3. Dah follow dah
    My ig : mijablur

    ReplyDelete
  4. Hahahaha ada quote baru eh dari BV. Kalau bahasa melayu sarawak macam tu senang ja nak faham sebab basic. Tok - ni, jak - je, sik - tak. Hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah quote sesaja memain XD
      kannn, memang senang je nak faham sebab banyak perkataan hampir sama je dengan bm biasa :)

      Delete
  5. Tak pernah lagi minum V Soy tu. Tak tahu lak rasa macam cendol 😄

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha entah2 BV sendiri je yg rasa macam tu,
      boleh la cuba lepas nie cik Epal :D

      Delete
  6. Hahaha cendol erh. Sedapnya! Apeniiii sushi pulakkk... Haiihhh bv kalau tak post makanan minuman tak sah kan. 😂😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha kannn, suka betul upload gambar makanan dan minuman :D
      rasa cendol tu entah2 BV je yg rasa kot XD craving lak T^T

      Delete
  7. Dah lama follow BV. Hihihi.

    Actually tak tahu function story insta ni, bedal je post merepek2. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi follow BV :D
      memang utk post benda merepek je kalau bagi BV sebab akan hilang dalam masa 24 jam XD

      Delete
  8. Nadia pun dah follow BV di ig . =)

    Suka jugak nadia tgk instastory.

    My ig : @nadiaizzaty.nia

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah follow memollow jugak kan. :D

      kannnn, suka jugak tengok instastory orang lain, sebab macam2 cerita XD

      Delete
  9. kat ig ni byk gmbr mknn je, asal bukak je mesti gmbr mknn hahaa. kene lak time lapar. memang naya habis

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha betul tu, kat ig memang banyak yg suka post gambar makanan termasuk la BV. hehhehe :D

      Delete
  10. tpi ig stories 24 H je.. tkda nak buat kenangan sikit. hahaha. tpi suka stalk diri sendiri. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, sebab 24h tu la rasanya banyak yg suka post benda merepek kat situ. :D
      sama je kita, suka stalk diri sendiri. hahahhahah XD

      Delete
  11. Maybe someday you could do a tutorial on how you edit your media content. It must be interesting 'cus i like your media in this blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks! inshALLAH i will do a post about this :D

      Delete
  12. I prefer to watch stories too instead of normal feed...
    P/s: belum follow bv lagi but will be following you when I'm on the phone.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama jugak sebab senang lagi tengok stories kan. :D
      thanks! done follow u back. hehehe <3

      Delete
  13. kalau aku buat ig story pun :')) suka lukis kartun..

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!