Tuesday, 29 November 2016

eating at Makan Space

Assalamualaikum
last saturday, my cousins and i went to some places to eat. while in the car, choosing places to eat, some recommend Makan Space at Wisma Sanyan in shopping complex area. since my sister and i never have a chance to try to eat at Makan Space, so we decide to have a lunch there.

in saturday, wisma sanyan full with teenagers and even families. it brings back some memories. oh no, i feel so old. hahahhaa. 

makan space wisma sanyan
here we are, Makan Space, the place quite fancy and small. maybe it can fit less than 40 peoples at one time. but the decorations are so stylish and i love the light,

love the huge black and white picture on the wall.

 if you sit near the window, you can see the view of some places in Sibu. quite nice. 

a view from our table (we got a nice table with a fan above us. HAHAHAHA. lucky). the counter there was where they cook and make drinks. and where we will pay the foods too.

 laksa sarawak. love how appetizing it looks. hehehee

 forgot what the dish name already. haiyaa. silly me. 

 nasi ayam black pepper. looks simple right? but tasty. 

mine. korean kimchi pancake. okay lah for me. large portion. i don't taste kimchi. but it quite nice, i hope they serve the pancake with some sauce (chilies, mayonnaise, black pepper. hahhaha) for better taste. just my honest opinion. 

the last one to arrive. i hate my foods arrived late. especially when people's foods which arrived early and they nearly to finish but my food not yet arrived. it was annoying you know. then, when my food arrived, peoples had finished eating and wait for me to enjoy the foods. i don't like peoples waiting for me. hhahahhahaa. but everything was covered because my cousin paid the foods. HAHAHA thanks a lot. :)

overall, the service was so nice. just that the foods that i ordered was so special and arrived late since it from korea. HAHHAA joke. 

the price range really affordable for a fancy place like this. the foods are around rm4-rm10 and drinks rm2-rm6. nice. and the menus are many to choose. will came again if i have chance. wanna try other foods meh

see ya'

Friday, 25 November 2016

random lah random

Assalamualaikum, 
okay ini adalah random post pasal life aku kebelakangan ini. well nothing much. malas nak buat post yang bertauliah. wahahhahaha. ada benda baik terjadi, ada benda buruk terjadi. yeahhh thats life. ada turun naik.

after a year trying, akhirnya adik aku yang batch 96 (setahun muda dari aku) bakal masuk diploma. walaupun result spm dia tak seberapa. tapi dia tak give up nak belajar. yeahhh. dulu masa lepas spm dia ambik sijil kat ipts dalam bidang oil and gas atas saranan arwah bapak. hebat. pastu dah habis setahun, masuk poli, dan sebab result spm dia agak kurang, dia terpaksa ambik pra-diploma (sains) selama setahun (2 semester). alhamdulillah, lulus dan berjaya masuk diploma in mechanical engineering. happy for you :3 belajar elok2. 

nijiro murakami as my phone wallpaper. my cute little cabbage roll. *cough cough* (nosebleed)

first time driving dalam keadaan jalan yang teruk, banjir, hujan

macam biasa, tiap pagi aku hantar adik2 pergi sekolah, sekarang kan musim tengkujuh, selalu hujan2. jalan raya yang menjadi laluan kemestian tiap pagi untuk hantar adik ke sekolah pulak dalam keadaan NAK buat jalan baru, sangat bagus. tapi yang sadisnya, jalan berbatu2 dan berlubang2. dan diwaktu pagi, maka banyaklah kenderaan lain nak turun kerja kan. sebagai driver beginner, agak nervous dan mengigil jugak aku lalu jalan macam tu dahlah hujan. kereta pulak bergoyang kemain rancak. mak aku kat sebelah mengucap tak habis2. adik2 aku senyap semua kat belakang. hahahhahaa. aku macam biasa, cool je. (padahal dalam hati, doakan semua selamat sampai). alhamdulillah, semua okay. 

beberapa hari kemudian, jalan yang sama, bahagian berlubang dan berbatu tu dah diturap dengan tar baru cuma belum complete kot. okay dah. tapi laluan yang lebih depan pulak banjirrrrrrr. whoahh, first time drive dalam banjir. seram nya aihh. hujan renyai2. semua kereta masuk laluan kanan sebab laluan kiri banjir agak dalam. mak aku macam biasa, berdoa kat sebelah, adik2 pulak suka tengok kereta lalu banjir. hahahhaa. aku memang berharap sangat kereta tak stuck kat tengah jalan sebab takut banjir tinggi sangat dan air masuk enjin bla bla kereta kancil kan. boleh tahan tinggi jugak banjir tu, nasib baik selamat lalu dan kereta okay. T^T

hari nie tadi, hantar dan teman 'orang nak sambung diploma tu' pergi medical check up kat klinik, dah sampai klinik, parking agak jauh, siap dah gores dan menang parking coupon lagi, tup2, isnin datang balik sebab jumaat takdak medical check up. berhuhu lah kita ye.

dan last day sekolah. happy aku. takpayah hantar dorang ke sekolah tiap pagi lagi. start cuti dah semua budak2. hahahhahaha. XD

aku taktau dah nak cerita apa. :3
semoga dipermudahkan urusan harian :)

sekian
ilal liqa'

Tuesday, 22 November 2016

KFC crispy tenders

Assalamualaikum,
KFC again peoples. hahahhaa. boleh dikatakan KFC adalah makanan yang menjadi 'makanan celebration'. yang mana makanan yang aku makan untuk celebrate something. sebab harganya yang mampu milik dan sedap. lagipun bukan selalu makan KFC. selalu disini maksudnya tiap hari la. sebulan sekali cukup la kan. kekadang cheat jugak, craving bila lalu depan kfc. pandai betul marketing strategi, bagi dinding kaca transparent supaya boleh nampak customer menikmati makanan2 dari kfc. perghhh.

review KFC Crispy Tenders (sour cream & onion sauce)

Set Crispy Tenders nie didatangkan dengan seketul paha ayam (atau bukan paha ayam) dan beberapa ketul boneless chicken. dan jugak mashed potato serta coleslow. sos kali nie adalah sour cream & onion sauce. untuk set nie, air yang disertakan ialah lemonade. yeahhh. dan pada harga rm12,90.

aku pernah teringin nak makan crispy tenders with sour cream & onion sauce nie dulu yang versi lain, tapi sedih masa tu sos habis stock. hahhaha. akhirnya, lama tunggu comeback dia, datang balik crispy tenders dengan versi baru. 

so kali nie dapat la merasa. rasa macam biasa je. cuma yang crispy tenders boneless chicken tu juicy dan rangup. bila cicah dengan sos masam tu sedap. rasa sos tu hampir sama je macam cheezy onion, cuma yang cheezy onion ada la rasa cheese. paling best, air yang disertakan, lemonade, memang sedap dan tak bergas pun. memang sesuai sangat la sos masam air pun masam. hahahhaa. tapi lemonade tu tak masam mana pun. tapi rasa air aku tu sikit sangat, ais je banyak. tapi dimaafkan since dia bagi aku ayam yang banyak isi dan empat ketul boneless chicken. hahahaha

the sour cream and onion sauce
sedap okay. walaupun bau onion dan masam agak kuat. 

aku dah boleh jadi ambassador untuk kfc nie sebab selalu makan kfc dan update kat blog. hahhahaha. selalunya kalau pergi makan kat kfc, aku blur jugak taktau nak makan apa sebab menu dorang berbagai kan. so, selalunya aku order menu baru je la. takpun snack plate, bosan dengan snack plate, colonel burger. and the list goes on.

so, korang kalau singgah makan kat kfc, apa yang selalu korang order?

sekian,
ilal liqa'




Friday, 18 November 2016

any asian movie recommendation?

Assalamualaikum
oh kemarin adik lelaki yang jugak anak bongsu dapat keputusan UPSR. not bad jugak keputusan dia, dapat 2A, 3B, 1C. lengkap ABC tu hah. tahniahhhh. bangga hakak. wahhahaha.

okay point post nie sebenarnya takda point.
aku kekeringan idea nak update something kat blog. sedih.

siapa sini minat asian film/movie? yeayyy sama la kita. aku minat movie japan, korea, china, taiwan, hongkong, filipina, thailand. movie malaysia cuma sikit je aku layan. hahahhahahah. i love their language!

sedutan dari filem Devil and Angel (china)

my fav dialogue -
Chris : Feili, is there a place for me in your heart
Mo Feili : Sisi, even if there a place, there's a tombstone on it.
hahahhahahah SAVAGE!

okay, sebelum korang recommend apa2 asian movie, aku recommend la korang tengok asian movie yang nie : 
1. devil and angel (comedy, romance, action) | mandarin
2. our time (romance) | mandarin
3. phantom detective (action, mystery) | korean

dan banyak lagi. hahahaha. recommend nie je la, sebab nie je yang ada dalam laptop aku sekarang. yang lain live action movie dari anime XD

so, please do recommend me some ASIAN MOVIE. yang korang pernah tengok dan best menarik. tak kisah apa genre asal tak over. paling bagus yang best tapi underrated.

okay,
tu je la.
sekian. 



Monday, 14 November 2016

ogre who cried

Assalamualaikum
i been in writer's block lately. i have a lot in my minds but the idea doesnt want to be expose. i wish i can squeeze my mind so few drops of idea can be express into good words and of course for you all to read. i wish. hahahahahha. this post gonna be rojak2 and manglish.

OGRE WHO CRIED | japanese folktale (naita aka oni | red ogre who cried)

i don't know the actual name of the folktale, but i found some called
RED OGRE WHO CRIED
RED OGRE AND BLUE OGRE


actually, came across this folktale when watching anime (yes, BV is always obsess with anime), firstly, watched Re:Zero, Subaru told Ram about the story of Red Ogre and Blue Ogre and recently, i watched Ore Monogatari, again there a heartbreaking tale about Ogre Who Cried. this story silently bring quite an impact for me. so, lets read the folktale first.


some instrumental music. feels is the key. HAHHAHA
start the music and start reading. 


********************************

OGRE WHO CRIED 😒
Long, long ago, lived at the foot of a mountain a red ogre very
fierce-looking, with a horn on the head and body completely red. However, his heart was kind, and his greatest desire was to live in harmony with the inhabitants of the nearby village. But these, whenever they saw him, they were afraid and fled from him, and so the red ogre felt very sad.

So, one day decided to put a sign outside your door:
"I AM NOT AT ALL DANGEROUS"

But look out for placing the sign, once again, the terrified villagers fled. Red ogre began to mourn and broke the poster he had written.

At that time he appeared an equally ferocious ogre blue acquaintance of his, but that aspect was also very kind.

"Hello, red ogre, why do you break it?"

"Ay, blue ogre, had written this poster for villagers to see that I am not wicked and get along with me, but nevertheless, they are still afraid of me and run away from me whenever they see me"

"Oh yeah?" He replied the blue ogre, "Well, look, I've thought of a great idea. Come with me to the people.

"It's useless, blue ogre, villagers are stubborn and as much as you try to talk to them they will not understand whether or not you have good intentions ... surely will flee from you."

"Precisely, for that matter, when they see how good you are, be convinced and will no longer be afraid of you going to do the following:.. I go into the village pretending to be very evil and do as I will attack them then you show up for defend, hit me, and make me run. "

"Really I have to stick?"

"That is, you give me a good beating."

"I can not do something like"

"You have to do it, you'll see how you go after things better and get along with the villagers. Do you understand? Hit me really hard and you make me run."

And so did the two ogres. Blue ogre pretended to attack the villagers, and red ogre ran after him to catch him and beat him.

WHAM, PUM, PATAM!

"You wicked ogre, as again disturb these people, you will see what is good!" Shouted the red ogre, hitting the blue ogre.

"Oh, sorry, sorry," he replied the blue ogre.

And so he continued screaming red ogre as he chased and beat the blue ogre. The villagers, seeing this, including commented admiringly, and seeing the red ogre defended them, stopped being afraid.

For the first time, the red ogre received at home to the townsfolk. Men, women, children and elderly, all they came to see him without fear, and the ogre was all very busy time, went to meet them, was served tea and sweets. The ogre was very happy because finally he got on well with the villagers.

Time passed, and one day, the red ogre remembered his friend, the blue ogre.

"Oh,
 what has become of my friend, I can not wait to see you ... It's because he pretended to be evil, that I now wear so well with the people of the village. You should go see him to thank him so What did"

And
the red ogre went to the house of his friend blue ogre in the middle of the mountain, but once there, he found that the door was locked and nailed with wood, and on it was a letter addressed to him. Reading it, ogre red eyes filled with tears.

"For red ogre: 
Now that you've finally managed to be accepted by the  villagers, if they know you're my friend, they would again be afraid of you, do not you think That's better go forever and they do not see me so you can continue on such good terms with the local people. on behalf of your friend, blue ogre. "

And, remembering his generous friend, red ogre pouring more and more tears helplessly.

source : skybyeol (youtube user)

*********************************

as conclusion (rasa macam tulis karangan ahhaha)
cerita nie pasal persahabatan antara red ogre dan blue ogre. red ogre yang baik hati nak berkawan dengan manusia, tapi manusia takutkan red ogre sebab siapa la yang berani berkawan dengan raksasa kan? jadi sedihlah si red ogre nie tadi. sebab taknak kawan dia sedih blue ogre bagi satu idea. apa kata, si blue ogre serang orang kampung, dan red ogre pulak acah2 selamatkan penduduk kampung dari serangan blue ogre. tiba lah masa tu, dan red ogre berjaya berkawan dengan penduduk kampung. 

dah berkawan dengan penduduk kampung, tetiba si red ogre teringat dengan blue ogre. pastu, dia pergi la ke rumah blue ogre, tengok2, blue ogre takdak dekat rumah, red ogre ternampak sepucuk surat ditulis oleh blue ogre ditujukan khas untuk red ogre. dalam surat tu, blue ogre pergi jauh dari red ogre sebab red ogre dah diterima penduduk kampung, so kalau berkawan dengan blue ogre mesti penduduk kampung akan takut. maka menangis lah red ogre dengan pemergian kawannya blue ogre itu. habis~

ada beberapa perkara la yang dapat dari cerita nie. 
pengorbanan seorang sahabat. benda nie paling touching. part blue ogre sanggup berkorban dipandang hina oleh penduduk kampung asalkan sahabatnya red ogre diterima. what the fish???!

another side of story, aku rasa both of the ogre are just so lame and idiot (sorry) HAHHAHA πŸ’”
why blue ogre sacrificing their bond just for satisfying what red ogre want
why red ogre dare to take the idea without thinking the consequence to blue ogre
why can they just be friends forever WHY oh WHY??


im not hating the story, but why so damn sad. but sokay la, i did quite a good ending (fanfiction like that) to satisfied myself. wakakaka. πŸ’–

ala folktale je kot. tu pun nak kecoh?
well, folktale pun bawak impak kot.

sebenarnya, aku jeles tahap tapir dengan persahabatan begitu. sangat akrab sampai sanggup berkorban. so, korang ada tak sahabat yang sanggup berkorban untuk korang?

i wish i got a friend like ao oni (blue ogre) πŸ’ͺ
and now everyone hugs each others! πŸ˜†

recommended anime | ore monogatari
i have so much fun watching (laughing and screaming at my laptop like crazy and screeching like rat when sweet scenes)

p/s : i just discover now we can put emojis in blogpost as there already include some new tools in post editor. greattt aitee??? πŸ‘

sore ja,
matta ne~

Monday, 7 November 2016

tips tarik pembaca di blog

Assalamualaikum
dalam dunia blog nie, semakin ramai yang lebih pentingkan visitor (pelawat) daripada reader(pembaca). sedangkan visitor cumalah jenguk2 blog korang, manakala reader pulak baca apa yang korang tulis. boleh jadi antara visitor ada reader. kita mana tau. dan aku pun malas nak kaji dalam2 dari segi perkataan visitor dan reader tu. senang cerita, bagi aku, visitor, dia lalu je, sumbang trafik, manakala reader, dia baca dan hadam ke tidak apa yang dia baca, itu hal dia lah. :3 

for sure, aku lebih suka reader, terasa best la bila post yang kita taip ada reader kan. bahagia sekejap. macam rasa, tak sia2 aku menaip lelama. walaupun aku taktau berapa la reader setia dan silent reader. tapi kekadang ada la rasa blog aku dibaca bila ada komen dan ada orang kata macam 'instinct'. hahahhahaha. perasan gila kan XD

kali nie nak bagi tips tarik pembaca di blog, atau dalam bahasa inggeris nya, tips to attract readers. nie kira benda apa yang aku cari dan suka bila jadi reader untuk sesuatu blog la. just my honest opinion. :)


1. tajuk post yang menarik.
well, aku lemah dalam membuat tajuk post yang menarik. selalunya aku buat tajuk post yang straight-forward je la. kalau nak ambik contoh tajuk post yang menarik, macam post yang nie aku buat 'tips tarik pembaca di blog' macam biasa2 je kan, nak lagi gempak buat la tajuk ala2 buzzfeed dan website best2 yang lain macam 'tarik pembaca di blog dengan tips yang hebat ini' hahahhahhaha gempak tak?! mesti ramai curious dan nak baca. biarpun panjang, tapi boleh buat orang curious kan. tapi jenis aku segan jugak nak buat tajuk canggih cenggini, sebab takut orang expect tajuk je gempak, content ke laut. wakakkakaka.  tapi korang yang nak attract readers, jangan malu mencuba. 


2. isi atau content post
kalau tajuk dah best, tapi isi atau content post tak menarik, tak boleh jalan jugak. content mesti la gempak jugak. kalau tak gempak pun, buatlah macam gempak sikit. post akan lebih menarik dengan gambar yang menarik. dan jangan guna short form. dan jugak titik tu takpayah panjang berderet deret macam nie.............di setiap penghujung satu ayat. cukuplah satu titik. haaaa senang sikit mata memandang. 

buat dalam bentuk perenggan/paragraph. mudah sikit mata membaca dan catch up apa yang nak disampaikan. penggunaan ayat, aku suka guna ayat rojak2 je. campur2 bahasa melayu dan inggeris, ada jenis reader tak berapa suka penggunaan ayat begini, tapi sebab aku lebih suka begini dan rasa lebih santai dan slamber, so thats my way la. bukan mudah nak buat content post yang menarik nie, sebab lain orang lain definisi menariknya. hahahhaha (cover taktau nak tulis apa dah)


3. blog dalam keadaan selesa untuk di baca
maknanya kira macam design blog la. pastikan warna font/tulisan post tak sama dengan warna background. bagi aku, aku lebih prefer background post putih dan font hitam or vice versa. dan lagu, lagu kat blog nie tak salah sebenarnya, tapi ada certain reader yang lebih prefer membaca dalam keadaan selesa, mana taknya, nie contoh : post feeling sedih2, tapi lagu background, lagu Gemuruh by Faizal Tahir, macam lari je genre dia. nie CONTOHHH. hahahhahaha. boleh je letak lagu, cuma pastikan button pause tu ada dan visible (senang nampak).


4. hmm, apa lagi ya? haaa. nie "kalau korang ada more idea how to bla2 boleh la share di kotak komen", "so which are you?". (attract reader to respond to your post). adakan sesi soal jawab di sesuatu post, senang la bagi orang yang kekadang taktau nak respon/komen apa pada post korang untuk bagi sesuatu idea or anything related to the post. kalau takdak yang respon kepada soalan korang, jangan risau, jangan segan, try a better luck next time. hahhahaha. dan pastikan adakah soalan korang itu relevan? XD. 


so, did you already using and applying some of the tips?
and did you have any related tips to share? (please jangan malu jangan segan share. sama2 kita share ilmu. hehehehe)

some of us (bloggers), maybe just want to blog and write for fun and we dont really expect any readers or visitors, but deep inside, i know there a space that need to fill with the satisfaction in writing something which come from the readers. i bet you people know what i mean kan??  :)

see yaaaa!

Saturday, 5 November 2016

bila terserempak kawan

Assalamualaikum
well yeahhhhh i am back!. macam la lama sangat dah lama tak update. padahal baru hari tu kan. macam cepat zasss zassss je masa berlalu. dah bulan november, the second last month of rhe year. kalau ditanya macam mana kehidupan di bulan oktober, well, memang biasa2 je. ada je benda yang bagus terjadi dan benda yang agak tak bagus. life memang macam tu kan. kalau benda bagus je terjadi memang cepat lupa diri.

kemarin, ambik adik2 dari sekolah, pastu sempat la singgah satu mall, mak nak beli barang makanan sikit. mall tu tempat aku pernah part time jadi cashier dedulu. hahahhahaha. pastu selit2 masuk bahagian makanan, tetiba terjumpa coursemate chinese masa kat poli. dia kerja part time kat situ. macam biasa bila jumpa hai2 dan talk a lil bit. taknak la cakap panjang, takut supervisor dia marah. hahahhaa.


so, the main thing we talked about
"buat apa sekarang?" (always the main topic bila jumpa mana2 kawan lama)
"sambung belajar ke kerja?" (always the main topic bila jumpa coursemates/kawan2 yang sama poli)

aku macam biasa la, terus terang je. no cover2. hahahhahaa.
well, this conversation will change by time. semestinya soalan2 akan bertukar mengikut peredaran masa. buat masa sekarang, aku akan tanya dan dapat soalan macam nie bila jumpa atau terserempak dengan kawan2. typical questions pada umur sekarang kononnya. maybe, pada satu hari nanti, mesti akan dapat banyak soalan cepumas. wahahhahaha XD

so, korang bila jumpa kawan lama, apa soalan tipikal yang korang akan dapat? share2 la. hahahahhaa XD

sekian,
ilal liqa'




Tuesday, 1 November 2016

me answering the questions

Assalamualaikum
in my previous post [here], i desperately (not so) want a question. thanks for you guys who have given me some questions. so here the answers!


2. story behind your URL/Why you chose your URL
there no specific story behind my URL. the reason why i choose my URL back then because of i lack of idea. and there you go, a childish url that represented myself. budaksukavanilla, which mean a kid who love vanilla. to be honest, i not a totally big fan of vanilla. like i said earlier, because lack of idea, this name just pop up somewhere in my mind and i just go with it. then after a long time, i tried to search some vanilla's facts that seems cool to make me feel good about this url. i found some interesting facts, vanilla is actually from an orchid, vanilla icecream melts faster than other flavor of icecream, vanillin is the smell of books from vanilla and more. eventhough my url kinda childish, and had thinking hundred of time that i wanna change my URL, but  i cant, there a lot of memories behind this URL and my code name BudakVanilla.

4. what do you think when someone says 'Home'
of course i will think about my home. my cozy bed and pillows. my little paradise. the place where my family gather together. the place when i can sleep like log. XD

8. opinions/thought on Mean Girls
one of my favourite childhood movie.  revolve around popular girls and high school life. remember the Burn Book? hahahahhaha i guess everybody who love this movie definitely will remember the pink book full of badass rumours, gossips. because of this movie, i started to write a diary. HAHAHHAHA.

10.  3 turn-offs
3 biggest turn-off when eatinggggg~
first, the food not good as i expected. then i would thinking, i should not expect anything and just be grateful with it T^T.
second, someone eat my food before me, i need myself to officially taste my food first, then if i'm good enough, i'll let you eat mine XD.
third, bad hygiene and cooking style. i mean, when you found unexpected thing in your food like a 'hair'??! whattttt! and when the food smells weird (when it should be - not to smell weird)

12, screenshot of your desktop


13. screenshot of your dashboard


14. favourite fandom
usually when peoples heard/see 'fandom' word, peoples will quickly assumed and thinks of KPOP groups. and fandom is the name of certain fans of certain group. yeahh, i do listen to some of kpop groups like exo, got7, bts and the legend BigBang (i love big bang a LOT), yeah im their fans, but im not into fandom things. the only fandom i know is VIP (big bang's fan) and maybe it is my favourite fandom. hahahhaha. now im so into JPOP, JROCK and even Enka. (all because of anime thingy) HAHAHHAHA. so im a fan that not into fandom thingy. XD

16. draw something and post it
well i love foods, so i can draw some foods that i'm crave for T_____T

20. a habit you wish you didn't have
nap. i love sleeping. and i sleep a lot during day time. this become my habit a long time ago. especially when i stay in my room. plus, i really love to stay in room. so, i need a job to get rid of that. nap is good. but because of sleeping in the day make i stay awake in the night. been awake in midnight do make me like im lack of sleep and acnes starts to show up. whyyy?? 

22. experience that you will never forget
the death of someone dear to me. my dad. for the first time in my life i feel so sad and feeling lost. my dad is like a pillar that supported my family, with the lost, i feel half of my world ruined. maybe i dont talk a lot about that outside and everywhere, i want to be 'redha', i need to stay positive as i can. all because i need to stay strong for my family since im the oldest among siblings. we belong to ALLAH, and to Him we shall return :)

23. what would someone find in your bag
a wallet, a book to read while waiting something, a packet of wet tissues, an earphone, a charger, a powerbank. thats all i guess? XD i prefer sling bag. a big sling bag. cebause, i tend to put everything in my bag when i buy something. so, bigger bag might comes handy in some situation (can put some food and eating at the places that prohibited to eat? hehehehe). 

24. favourite disney character/princess
Raven Baxter from that's so Raven. i love how she talk and how confident she is. and she really funny. i miss my childhood time. XD

29. the type of person that attracts you
open-minded and wide-style of thinking. i thinks peoples who have unique personality are attractive. the person i can talk to. i love listening, so i love peoples who have a lot of story/ideas to share. :)

31. something that bother/upset/annoys you
slow internet connection, it can annoy me a long time until the internet connection recover. stomachache, i feel like dying especially when got stomachache on one time in the month. bad ending of movies/anime, this can bother me for at least a week, regretting to watch something that you really wanna watch is quite awful XD

32. embarrassing moments
a lot! but embarrassing moments are so embarrassing. so i decide not to share. i'll share another time. hahahhaha. 

34. favourite material items
since there got a 's' in the items that mean many item right? hahahhaha. i got a lot of favourite material items, i love gadgets (my handphone, laptop, and now i need new camera). i love tudungs. i love clothes. i love books. oh im so materialistic. HAHAHHA.

33. current favourite song
Sekai No Owari's song is always on my playlist. i been repeat listening to this song lately. it's their new song :) most of sekai no owari's lyrics so deep and their mv is amazing :)


35. write a letter to your followers.
dear my precious followers and readers,
thanks a lot for keep reading my blog even the contents are not good enough to be a decent reading material. hahahahhaa. sokay. feeling grateful la to those who read my blog. silent reader, you know who you are, thanks a lot for spending your precious time to read my lousy writing. for those who always leaving some comments, thanks guys, you rocks! and i love to spend time replying your comments. you guys are one of the reasons why i keep writing. without you guys, im just a psychotic-self-proclaimed-blogger. HAHAHAHHAHA. (touching enough chuoolls?? XD) sorry for my lazy handwriting. :D

36. my favourite quote
i donno if this can be assume as quote, but i really love this
"every soul will taste of death" (you can found this verse couple of time in Quran)
i been holding this 'quote' for years. and it make me realized my mistakes in certain time. 

37. what inspires you/what keeps you going each day
my typical answer will be 'because im human and i have purpose in my life'. i bet everyone have atleast one purpose of life. the things that make you need to wake up everyday, the reasons why you still alive. oh so typical kind of answer kan. but that the truth. if you dont have any reasons to live, make atleast one la you huuumannn. fish pun ada reason to live what (to keep the sea clean and to be eat by human). hahahhaha. k. BV is lame as always. sigh~

thanks a LOTTTTTSS for giving me a reason to write a post XD
http://www.eecashyaa.com/