Thursday, 22 September 2016

officially a NEET?

Assalamualaikum 
hello strangers, alien and friends. how are you today? im fine, thank you. goshhh, im not writing a letter. awkward level 100. okay, back to main topic. 

aku rindu menulis seperti sedia kala. dimana aku banyak meroyan dan merapu meraban. hahahahaha. easy. this your blog you still can write what you want as long it is good enough for yourself and the readers. macam biasa aku suka merojakkan bahasa. sebab kiranya otak aku masih di mode 'rojak'. and aku suka syok sendiri. well, blog is where you supposed to SYOK SENDIRI, writing without expecting peoples to read your blog though. i dont care, kinishinaiiidee~ *flip tudung.


am i officially a NEET? (not in education, employment or training).
rasanya untuk masa sekarang YES adalah jawapan yang terbaik. HAHAHHAHHAA. and im not proud of it. jom nangis celah dinding belakang pintu. *apa kau ingat kau cicak? huhuhu T^T

aku rasa cemburu (bukan dengki tau) bila tengok kawan2 coursemates dah kerja dan dah sambung belajar. tapi tak elok simpan rasa negatif macam tu kan. buat masa sekarang, i need to be with my family.

hikikomori (shut in)
for now, im just staying in my home, staying in my room. watching some anime(s) and sleeping. doing house chore is not my forte but i can do a lil bit. cebause i hate anything messy and dirty and smelly. 


my favourite NEET character. urushihara ♥︎ 

im a NEET and im not proud of it.
whatever you do, keep doing a good job fellasss!

p/s : how do you think about my new header? hahahhahaha

ja matta ne!
owattaaaa~

21 comments:

  1. Samalah kita. baru tahu perkaatan NEET tapi dah officially NEET selama ni.hahaha.

    Lawa header~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha officially NEET kan. takpa maybe a positive NEET :D
      thanks :3

      Delete
  2. Nevermind la BV! Buat apa yang kita suka selagi masih muda. hahaha xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn. tapi masa muda la patut buat benda yg baek2. hahahhaa XD

      Delete
  3. anis ingatkan apa la neet tu tadi . ala takpe , make the best of it right now . one day ada la tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes betul tu. :D inshaALLAH one day :)

      Delete
  4. header baru ni cool sangat ! Suka suka suka <3 <3 <3

    ReplyDelete
  5. Bertabahlah BV.
    Nanti lama-lama berubah laa nasib hidup diri kita. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha yup. inshaALLAH akan berubah satu hari nanti. :D

      Delete
  6. i miss being a neet!!!
    why can't i just stay being a neet but with a steady salary, hahahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha one lucky NEET :D
      there some pros n cons XD

      Delete
  7. btw, BV layan berserk tak? heheh
    I'm still addicted to TG and still following the manga :D
    Tak sabar tunggu AOT S2 tahun depan XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum lagi. tapi ada dalam watchlist. :D
      yeaahhh, hahahhaha im still waiting for s3. and i hear rumor pasal TG takkan ada s3, i hope the rumor false T^T
      AOT s2 coming soonnnnnn! yeyyy :3

      Delete
  8. uish first time tau dengar term tu sebenarnya hhaaaha rasa ketinggalan

    ReplyDelete
  9. Im not yet a NEET. hehe.
    Your header is cool enough.

    Takpa, nanti ada la tu rezeki mai sambung belajar kerja etc :))

    Saya doakan.

    ReplyDelete
  10. Perkataan NEET tu selalu ada dalam anime tapi langsung tak tau maksud dia apa hahahaha

    ReplyDelete
  11. header kakkoi!
    blogging is count as a job too :)

    ReplyDelete
  12. Header yang sangat cantik dan simple..

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!