Thursday, 15 September 2016

junk food to eat

Assalamualaikum
entah kenapa beberapa hari nie lidah aku teringin makan benda manis2 sentiasa. sedangkan benda manis tak berapa elok untuk gigi kan. teringin nak makan gula2. hahahahhaa. sebab boleh makan time tengok anime ke apa kan. 

salt and lemon candy
bila pergi kedai, ternampak la gula2 nie. salt dan lemon? garam dan lemon? rasa masin dan masam. waaahhhh benda baru nie. aku belum pernah rasa lagi. so, rajin la nak beli dan try. mahal jugak sebungkus dalam rm4 untuk 150 g kan. rasa dia? sedap lahhh! tak manis macam gula2 lain. rasa masin dan masam dia boleh diterima lagi. 

selalunya gula2 manis cepat je aku habiskan. masuk dalam mulut terus kunyah walaupun keras macam batu (tu cara aku makan gula2). tapi nie pulak lain. :3

japan snack
yeayyy! candy box atau snack box from JAPAN dah sampai! aku akan buat review secepat mungkin ya. hehehhee. dan ofcourse aku check dulu bahan2 sebelum makan. geram la tengok snack dari JEPUN yang kawaii2 nie. packaging semua menarik. anpanman tu comel ngat. memang pipi pau. 

wait for the review guys. ada giveaway jugak. :D
ja matta ne~
ilal liqa'



9 comments:

  1. ku menunggu.. haha~ nak join giveaway!! :)

    ReplyDelete
  2. snack box? cepat review kak! hahaha maok juak tauk sine ktk beli >.<

    ReplyDelete
  3. alahai ni yang tak sabar nak tunggu next entry ni ><

    ReplyDelete
  4. Muka anpanmannn candy box dari japan tu.. Tak sabar nak tunggu review

    ReplyDelete
  5. sedapnya..i memang dh kurang mkn junk food sbb on diet.kalau dpt mkn ni mesti best T.T

    ReplyDelete
  6. Wah, siap beli snack dari jepun. Tak sabar nak tunggu review

    ReplyDelete
  7. cutelah packaging gula2 tuh hehee ^^

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!