Wednesday, 14 September 2016

have a break?

Assalamualaikum
kembali menulis menghantui dashboard anda. cehhh, macam lama dah menulis kan. padahal baru semalam aku publish entry baru. harap mood menulis di blog datang dengan banyak. dan dah lama aku tak share benda mengarut kat blog. walaupun aku tahu mengarut itu salah. hahahahhahahaha. ok joke.

pakwe : jom break
makwe : maksud awak?
pakwe : kita putus la
makwe : ok

kawan kepada makwe dan pakwe pun bagi sebungkus kitkat sebagai pengubat lara masing2.

get my joke guys? hahahhahaha. walaupun cerita lame sendu krik2 gila kan. memang takdak bakat langsung nak mengarang cerita jiwang2 nie. huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu

kekadang aku rasa, kitkat dicipta khas untuk orang yang dah 'break'. walaupun 'break' diatas pembungkus tu bukanlah 'break' yang dimaksudkan di entry ini. hahahahhaha

lame joke is always win *in my heart*

ps : LOL, aku bukan putus cinta guys. this just a joke. XD

ilal liqa'

16 comments:

  1. lame pun mampu buat ku tersenyum hahaha *apakah*

    ReplyDelete
  2. mula cam xbrpe fhm....pastu baca balik baru faham....huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. sedapnye kit kat.. lanjee luu.. hehe..

    ReplyDelete
  4. Heheh kalau pasal break2 ni, memang penat dah asyik break dulu.. masa diri tak matang dulu ni... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha kan. dulu2 je macam nie masa zaman kekanak baru nak up kononnya XD haahaha

      Delete
  5. mula2 baca, macam tak paham. tapi bila last2, yeah I get your joke :D

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. just a joke sis. kumbang memang banyak. hehehehe XD

      Delete
  7. true, lame jokes always the best mehh :D

    ReplyDelete
  8. Sometimes lame joke made my day bhaha

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!