Monday, 12 September 2016

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

Assalamualaikum 
jom semua memeriahkan giveaway nie. hadiah menarik menanti anda. rugi tau tak join sebab syarat senang dan mudah sangat. cepat2 la join sebelum tamat. sambil2 join boleh jugak berkenalan dengan blogger yang lain kan. ;D


tamat 22 september 2016
sila klik banner diatas kalau nak join ya :)


sekian
ilal liqa'

3 comments:

  1. Salam BudakVanilla, selamat hari raya aidiladha..goodluck! kamek pun sarawakian juak tek..

    Semak senarai peserta sini ye --> http://www.elihjapahar.com/2016/09/senarai-peserta-giveaway-tunai-rm200-by.html

    ReplyDelete
  2. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  3. ayu datang dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la kat blog sy.. ayu ade buat segmen nnti free boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/09/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!