Saturday, 6 August 2016

Travelog Faghuzi/Kompilasi Travelog 7 Benua GIVEAWAY By Aku Seorang Traveler

Assalamualaikum
aku teringin sangat nak travel. sebab best dapat tengok culture yang berbagai.
tempat paling aku teringin nak jejak adalah jepun. nie anime punya pasal. hahahaha. lagipun memang menarik kan sebab bahasa dan culture sangat berbeza dengan penduduk di malaysia. so teringin lah. aku plan nak kerja kumpul duit dan travel. entah menjadi ke tidak. tapi first nak cari travel partner dulu kan. sebab rasanya lebih meriah dan mencabar travel ramai2. mencabar lagi travel sorang2. hahahaha

so, nak join lah giveaway nie. 
macam menarik. manatay menang. 
pastu kalau menang buku travelog nie, manatau semangat wanderlust tu meninggi dalam diri. hehehhee :3

\

tamat 20 ogos 2016
nak join click banner di atas. 

tag this awesome blogger : Hazy :)

nak menang plish. hehhee wish me luck guys.
sekian ilal liqa' 




7 comments:

  1. wahh menarik ni! macam nak join :D

    ReplyDelete
  2. jalan2

    http://belogs.blogspot.my/2016/07/travelog-faghuzikompilasi-travelog-7.html

    ReplyDelete
  3. Salam singgah blogwalking dari segmen yang sama !

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!