Monday, 2 May 2016

kenali siapa BudakVanilla

Assalamualaikum
kali nie aku nak memperkenalkan lagi diri aku. sebab aku dah taktau nak cerita apa lagi dekat blog. hahahahha. dahtu, blog pulak menjadi semakin suram dan kelam. ehem.

nama BudakVanilla adalah nama 'pena' yang tercetus tiba2. tiada kaitan langsung dengan aku suka vanilla atau tidak. senang cerita, nama tu tercetus masa aku tetiba nak buat blog. ya, aku rasa aku suka perasa vanilla tu biasa2 saja. macam manusia yang biasa2 makan nasi. ya begitu lah.

pada tahun 2016, aku sudah menjejak umur genap 21 tahun pada 3 mac lalu. belajar dalam bidang IT (progtamming). sedang menunggu result last semester. kalau lulus semua. aku merancang nak carik kerja. takkesah jauh ke dekat. sebab nak timba pengalaman.  aku berasal dan tinggal di sarawak. berbangsa melanau islam. so kalau tau apa2 kerja kosong yang berkaitan dengan bidang aku, roger2 la eh. hahahhaa. menyempat kauuuuu.

buat masa sekarang, aku not in special relationship melainkan family and friends.

aku adalah manusia yang rabun jauh. ada spek. tapi tak pakai. sebab tak cool. hahahhahahhaa. sebenarnya sebab tak selesa. spek umpama sesuatu yang membataskan pergerakkan mata aku walaupun ia membantu aku. ehhhhh. 

aku bosan. so aku mengedit dan jugak selfie. kali nie je acah2. XD


aku bosan sebenarnya nie. aku taktau nak update pasal apa. sebenarnya banyak draft nak update pasal apa. tapi kebanyakkannya setengah jalan. so, update pasal nie je la. wakakakkakakkakakka. dasar pemalas. so, any questionnn gais?

sekian............ilal liqa'.......................................................


3 comments:

  1. Ohhhh ... Ingtkan suka sgt sgt dgn vanilla :D

    ReplyDelete
  2. Dah last semester juga, BV?

    ReplyDelete
  3. comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!