Tuesday, 12 April 2016

finally end

Assalamualaikum
whoaaa, rasa lama dah tak update something kat blog nie. hahahhahaa. bersarang dah fuhhh. alhamdulillah, hari nie tadi adalah last paper aku. still tak percaya lagi dah habis. tampar pipi. dah semester 6, last semester, ada yang dah balik dah pun. rasa sedih ada la jugak sebab berpisah kan, tapi rasa gembira pun ada sebab dah habis. harap la memang habis dah study. inshaALLAH. hehehe

cepatnya masa berlalu, macam takpercaya lagi. tampar pipi laju2. ye la, rasa macam baru semalam je masuk poli. sekarang dah habis dah pun. terima kasih para coursemates yang sudi bagi tunjuk ajar sepanjang 6 semester nie. dorang yang sudi bersama dalam pahit manis kisah ini. cewahhhh jiwang laksss. overall, semester 6 adalah semester yang paling slamber buat kita semua, bukan laahhhh slamber dari segi esaimen berguni dan fyp begini, tapi dari segi sudi berkumpul. HAHHAHA, jenis coursemate aku nie ada je yang pasif, pendiam dan jarang bertegur, tapi di last semester nie, jadi aktif semua, yang pendiam jadi pandai bercakap, yang tak pernah bertegur jadi pandai menegur. penangan last semester agaknya. :D

tapi kalau bab bergambar memang semua nak. hahahhaha

all the best in ur life guys. keep in touch k.

lamanya dah tak blogwalking T^T
pasnie nak update belog selalu XD
sekian, ilal liqa'

8 comments:

  1. bestkan.... bila ingat zaman belajar paling seronok... smg u all bff...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best sangat. harap la dapat belajar lagi :D hehehe

      Delete
  2. boh lupak update blog selalu kak! haha anyway,congrats dah habis exam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaALLAH, akan selalu update mun ada masa. hehhehe
      thanks ya :D

      Delete
  3. Good luck in your future BV.
    All's well ends well.

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!