Friday, 4 March 2016

turn 21

Assalamualaikum
sebenarnya 3 march, semalam adalah birthday aku. hari mak melahirkan aku kat dunia. sekarang aku dah berumur 21 tahun T^T dah capai umur dewasa. macam takpercaya je. selangkah ke alam dewasa kononnya. rasa dah berlangkah langkah dah. hehehehehhe. alhamdulillah, aku masih bernyawa di atas bumi milik Allah. terima kasih makbapak dan sesiapa yang dah wish. :)

sedihnya bila birthday jauh dari family T^T
lagi sedih bila bapak tanya bila nak balik rumah T^T
sedih la, takdapat balik sebab busy. busy dengan program, busy dengan final project. busy dengan lab activity, lab exercise bagai. memang bulan paling sibuk untuk semester 6 la bulan march nie.  sibuk2 pun still curik sikit masa blogging. wakakaka. :3

yeahhh. dah 21 tahun. harap lebih pandai berfikir la lepas nie T^T. aku suka edit gambar. so tak hairan la hampir kesemua gambar dalam simpanan aku berfilter. wakakaka. so jangan percaya. XD

pesanan untuk BV,
semoga jadi lebih matang dalam membuat pertimbangan
be strong, be cool, be awesome. be cool as always!
buat baik. jangan malas. rajin2 kan diri bersenam!
makan makanan sihat!
jangan terlalu emotional!
jangan lupa update blog :3
jangan lupa update amal!
please jangan compare diri dengan orang lain!
be better!! buat persaingan sihat!
jangan dengki dengan orang!?
stay silent dan jangan bercakap perkara sia2. 
ingat family selalu!!
ingat orang2 yang ada disisi. 
ingat ALLAH!
you are not alone!! jyeahhhh!
go BV goooooooo!
okay dah. *nak buat banyak sebenarnya, but thats all for now*

yeeyyyy!
siapa birthday bulan march? kita geng. wehehehe :3

sekian saja entry mengada untuk tahun 2016. hahahaha
ilal liqa'



34 comments:

  1. Happy birthday sis BV ^^ Smoga panjang umur & dimurahkan rezeki , and be happy :)

    ReplyDelete
  2. BV!! happy belated birthday! ramai jugak rupanya org yg saya kenal, birthdaynya 3/3

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankssss kak!
      memang ramai birthday 3/3 nie rupanya. hehhee

      Delete
  3. Assalam,

    Selamat hari lahir sis BV!

    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumussalam
      thanksss ya awak. hehehe :D

      Delete
  4. happy belated birthday sis :)

    ReplyDelete
  5. Happy birthday BV. Sekejap je masa berlalu kan. Dulu rasanya sama2 belasan tahu, mula2 blogging. Haha. Makin berumur makin cantik ea dia. Hihi. All the best BV!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thannkssss eizzz! hehehe, memang sekejap je masa berlalu, dulu kenal eizz pun masih belasan tahun jugak kan. :D wahhh2, hahahhaa thanksss againnn!

      Delete
  6. umur 21 tahun dah boleh undi nak kak? hahahaha ya dolok ditanyak. hihi happy birthday kak. semoga dimurahkan rezeki selalu & dipermudahkan urusan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aok. hahahhaa, nang nak mengundi juak ditanyak mun umo dah 21 nak. maksehhhhh :) inshaALLAH :3

      Delete
  7. Happy belated birthday BV ! hehee ;)

    ReplyDelete
  8. happy belated birthday BV! :D semoga dimurahkan rezeki dan berjaya di dunia dan akhirat! stay cute! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanksss mazni. inshaALLAH dan harap stay cute juga ya. :D

      Delete
  9. Happy belated birthday BV.
    Semoga semua cita-cita dan harapan tercapai.
    Senyum selalu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankss cEro!
      inshaALLAH, memang senyum dah :3

      Delete
  10. Kita geng ah lahir bulan march :) Btw, happy belated birthday yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita. hehehehe, thanksss ya. :D

      Delete
  11. Tahniah dah tua setahun HAHAHA :P

    ReplyDelete
  12. happy belated birthday! :D moga jadi anak yg soleh dan bahagia dunia akhirat

    ReplyDelete
  13. pesanan untuk BV,
    semoga jadi lebih matang dalam membuat pertimbangan
    be strong, be cool, be awesome. be cool as always!
    buat baik. jangan malas. rajin2 kan diri bersenam!
    makan makanan sihat!
    jangan terlalu emotional!
    jangan lupa update blog :3
    jangan lupa update amal!
    please jangan compare diri dengan orang lain!
    be better!! buat persaingan sihat!
    jangan dengki dengan orang!?
    stay silent dan jangan bercakap perkara sia2.
    ingat family selalu!!
    ingat orang2 yang ada disisi.
    ingat ALLAH!
    you are not alone!! jyeahhhh!
    go BV goooooooo!

    HAPPY BIRTHDAY SORRY LAMBAT!!! <3
    AND DISEBABKAN QILA TAKDE HADIAH NK BAGI, QILA CLICK NUFF JE BEBANYAK IHIHIHI HUGS!!!! HOPE WE GET TO MEET ONE DAY NANTI WUWUWUWU

    ReplyDelete
  14. happy belated birthday BV! Birthday kite beza sehari je XD hihi

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!