Friday, 12 February 2016

random random random

Assalamualaikum
actually, i donno what to write. so i post some not-so-hd pictures. hahahaha. 
sebenarnya aku taktau nak buat apa masa cuti tahun baru cina nie. seminggu cuti, seminggu tu jugak mereput kat rumah. bukak laptop bukak blog taktau pulak nak cerita pasal apa. perasaan nie la buat aku bosan mengadap blog sendiri. macam takdak kemajuan orang kata. hahahhaaha. agaknya aku kena buat cerpen kot. cerpen apa? macam lama dah takbuat karangan gila2. hehehhe. di sini aku masih memerah otak jugak la nak menaip entry nie bagi nampak penuh. adakah inikah yang dikatakan writer's block? 


thanks sangat bagi sesiapa yang sudi jenguk blog aku sejak semua entri tak berfaedah macam nie di publish. serius lah, bagi idea sikit apa nak update? takkan nak update pasal life aku je kan? :3

sekian, ilal liqa'

37 comments:

  1. apdet je pape jnji apdet..
    akk pon dh blur skrg xtau nk apdet hape..
    last2 blog terabai.. hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu kak. update je apa2 janji terupdate blog. hahahah :D

      Delete
  2. serious your pics semua lawa gila sis guna phone + filter apaaa ;A;

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanksss! guna lenovo je sis. filter vsco semestinya :D

      Delete
  3. Waa kak BV pandai tulis jepun lah ni? Hehe ajarlahhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, takpandai pun. hahahhaa. nie guna google translate je XD T^T
      tringin lak nak belajar

      Delete
  4. hehhheh.. kak ima pun xde idea nak hupdate blog. x leh nak bg suggestion :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la.
      memang taktau dah nak update pasal apa T^T

      Delete
  5. teringin nak tanya maksud2 tulisan jepun kat gambar tuu :) nak baca tapi tak faham hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. plant, chocolate, tired, be strong :D

      Delete
  6. nampak vintage je gambar gambar tu :)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. tengah cari idea nak post pasal apa2 je nie T^T

      Delete
  8. i do love reading ur blog bv (: kadang-kadang rasa bv ni sumber inspirasi dlm hidup sy kikikih. tulis entri banyak-banyak tau hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. OMG. hahaha. terharu pulak kita. T^T
      tengah memerah otak untuk update entry nie XD

      Delete
  9. buat lah cerpen, nanti sis baca :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak buat cerpen apa pun taktau nie hahaha XD

      Delete
  10. I love the way you edit your pictures :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanksss. sebab BV suka edit gambar kot. hahahhaa XD

      Delete
  11. qila pun tengah takde idea bv T_T

    ReplyDelete
  12. It's okay.
    Writer's block itu biasa.
    Tapi kalau berpanjangan, cuba tukar sikit perspektif.
    Sesaje pergi keluar jalan dekat tmpat yang tak pernah terfikir pon untuk keluar jalan, contohnya padang sekolah india, tokong cina, ataupun lorong belakang rumah yang penuh dengan sampah sarap. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay. yup, bukan BV saja yg mengalaminya hahaha. thanks for tips. kenapa mesti penuh sampah sarap? hahahhaha

      Delete
  13. bv :D kite tag awak http://www.hanisamanina.com/2016/02/25-things-that-make-me-happy.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks tagging! ada jugak idea nak update entry. hahahhaa

      Delete
  14. yeah.. this is called writer's block! kakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. pernah rasa macam nie kan?
      BV selalu sangat rasa :D

      Delete
  15. Kak BV, I've still visit your blog. Takpe, saya enjoy je blog akak ni. Saya pun selalu je kena writer's block. Bila ada idea, takde masa nak update. Bila ada masa nak update, takde idea. Lagi dengan busy belajar. Faham sangat :D Kalau mintak idea nak digoreng, saya pun takde idea. Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh, thanks for still visiting my blog. terharunya T^T
      kannnn, dahlah jarang nak bukak blog bila busy. :D pastu bila free bukak blog takdak benda nak update pulakkk T^T

      Delete
  16. Itu yang kat gambar tu bahasa apa? maksud dia apa? hahaa

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!