Saturday, 23 January 2016

personality test

Assalamualaikum 
berapa kali aku menghadap ruang kosong 'post' untuk nak taip post. tapi macam tersekat, jujur aku taktahu nak cerita pasal apa sebenarnya. HAHAHA. so nie je yang termampu. hadaplah. HAHAHHA


Craftsmen are emotionally balanced, which means that they are less prone to depression and are able to cope well with feelings of anxiety, anger and vulnerability. Due to their independence and reserve, sometimes the Craftsman can be perceived as arrogant or unfriendly, however this is merely because they don't require the same level of social stimulation or interaction that others may seek. The Craftsman generally prefers fact over fiction and security and stability over ambiguity and disorder. Sticking with convention and familiar routines is generally best. With a healthy skepticism of the motives of others, and a belief in justice and being self made, sometimes the Craftsman can come across as guarded or intimidating. However the Craftsman has a refreshing impulsiveness about them, they tend to dislike too many rules and regulations and can be casual and whimsical.

3.05% of people are Craftsmen

 http://www.seemypersonality.com/

test nie amazingly creepy right. jawab soalan hampir lebih 50 soalan. dan dapatlah personality kita nie sebenarnya macam mana. yang kat atas tu baru 2/19 reports tentang personality diri. so nak try tak? boleh je click link kat atas dan pilihlah personality test. jangan pengsan la jawab soalan berpuluh puluh. hahahaha. kalau nak jawapan yang tepat untuk personality korang. jawab la betul2.

sekian,
ilal liqa'

18 comments:

  1. wuu.. menarik ni, akan dicuba kelak :3

    ReplyDelete
  2. thanks share. sya try jgk test ni. hehe

    ReplyDelete
  3. nanti Misaki nak try jawab.. BV try amek personality tst yg ni http://www.16personalities.com/free-personality-test

    yg ni majoriti mmg dapat personaliti yg tepat :) kalau boleh elakkan jawab jawapan yg tengah2 pagar XD (Misaki selalu try yg ni, sbb kadang bila kita berubah.. personality pun berubah)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah try. nie lagi accurate. aduhai, seram lak. hahahaha. memang kekadang pendapat dan personliti kita berubah kan. makin dewasa dan makin matang agaknya. cewahhhhh.

      Delete
  4. banyaknya sampai 50! ntah rajin ke tidak nk menjawab ni, hehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya lebih dari 50 kot. yg 16personalities tu lagi la. 100 soalan kena jawab. hahaha

      Delete
  5. amazingly creepy right!!! iihihihi qila suka jwb2 ni hahahhaa ill try tomorrow! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. BV suka jugak jawab2 dan kenali diri sendiri. cewahhh. hehehehe. try jangan tak try.

      Delete
  6. akak pernah jawab yg 16 personalities test tu, kena jawab 100 soalan. boleh cuba yg ni jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah cuba kak. memang banyak soalan kena jawab. :D tapi best jugak. XD

      Delete
  7. lol i got prodigy in this test hahahaha

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!