Sunday, 10 January 2016

masalah follower bloggers

Assalamualaikum
aku sebenarnya takkesah sangat pun followers. yang penting readers tu. hahahhaa. acah je. sebenarnya angka follower blog nie la yang buat kita makin semangat nak berblogging ye tak? sejak widget follower aku ada masalah. aku memang sedih jugak la. hahahhaa. sebab taknampak dah kat blog siapa yang follow aku. so takkesah lah. asal aku masih semangat berblog.

klik untuk tumbesaran.

okay. sekarang blogger.com makin strict T^T

sekian.
ilal liqa

15 comments:

  1. ye dia makin strict mcm taknak collaborate dgn web lain kan huhuhu

    ReplyDelete
  2. haha nasibla kita yg guna Blogger ni. takpelah, kena ada semangat baru ni untuk blogging :)

    ReplyDelete
  3. owh ye? baru tahu. thanks for the info:)

    ReplyDelete
  4. Eh serious lah dah takleh tengok follower? Patut lah I rasa follower blog I makin berkurang. Takpa, teruskan semangat berblogging. Hiyarkkk!!

    ReplyDelete
  5. Tak best dah la tak boleh tahu siapa yang follow blog kita. Maknanya memang bilangan followers tak meningkat la eh lepas ni? Hmm T_T

    klik2 untuk iklan toyota dan shell :)

    ReplyDelete
  6. Emmmm xleh jadi ni haha nk kena buat blog post gak ah. Thanks share!

    ReplyDelete
  7. ohh yeke .. patutlah ain blogwalking ada yang x leh follow.

    ReplyDelete
  8. entah bilalah masalah ni akan berakhir.. hmmm

    ReplyDelete
  9. ahahaha no wonder XD nice info.. sankyuu neh ~

    ReplyDelete
  10. Rasanya ini untuk kebaikan blogger jugak sbb nanti baru kita tahu angka sebenar follower yang follow kita berbanding dulu bercampur dengan akaun2 lain, kan?

    ReplyDelete
  11. alololo.. jangan la down.. rilex kayhh..

    ReplyDelete
  12. begitu rupanya.. agak leceh jugak T__T

    ReplyDelete
  13. takpelah kalo berkurang followers aslkan readers bertambah. kan BV kan hehehe

    ReplyDelete
  14. Tak dapat pula notice yang ini.

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!