Sunday, 6 December 2015

testing background

Assalamualaikum
aku tengah testing background dari semalam. hahahhaa. punyalah banyak gambar anime aku adjust dan sesuaikan dengan blog. akhirnya aku malas la nak letak background. header pun dah bertukar lagi. harap yang nie kena la dengan jiwa. 

background Yato, yang tak jadi nak guna. biar kosong je la. hahahhaa. macam menganggu pulak dia kat tepi tu kan :) siapa yang perasan, dari semalam sampai saat nie aku masih cuba adjust. tapi tak kena dengan jiwa walaupun nampak sesuai je kat situ, jadi a pilih plain background je la. hehehehe.

sekian,
ilal liqa'

15 comments:

  1. Kosong pun dah lawa. Hipsturrr gituu. Hehe :D

    ReplyDelete
  2. design blog ni x pernah mengecewakan. sentiasa lawa T^T

    ReplyDelete
  3. yato is sooo cute, haha :3
    nak tanya, BV follow tak manga Tokyo Ghoul: re?
    The story is getting more interesting!!! Kaneki is sooooo coool, hahahaha XD
    Season 3 jadual release tahun depan, tapi takut tak follow manga macam dia buat buat dengan season 2, tak bestt.. manga paling awesome!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaaa, yato memang cute sangat :D hahahhaha
      takberapa layan manga tokyo ghoul, layan anime je, hehehehe cant wait for season 3 XD

      Delete
  4. kalau letak Yato pun apa salahnya. cantik laa :)

    ReplyDelete
  5. hiks better gik macam ktk pake kinek. :D

    ReplyDelete
  6. terkejut gak tadi tetiba keluar gambar anime hahaha B)

    ReplyDelete
  7. lawanya new look <3 ina sukaaa !! :D

    ReplyDelete
  8. Still love the design of your blog. Nampak simple dan kemas :D

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!