Monday, 7 December 2015

taggie tag : a tag from Hafzan Rauf aka Ajan~

Assalamualaikum
thanks for Ajan sebab tag. wehehehe. :D


It's a tag post and the rules are pretty simple:
You have to answer 11 questions by the blogger you were tagged by. Then when you're done answering, you tag 10 bloggers of your choice to answer the questions you leave for them! No compulsion if you do not want to do it ya.


Questions from Ajan and Answers from BV :)

Taip nama panjang korang tanpa melihat keyboard.
intan ainin xxxxx xxxxx xxxxxx (sorry takleh reveal nama sebenar. ahahhahahahaha, tapi tu la bilangan ori setiap askara nama penuh aku plus nama bapak)

Mars or Snickers?
snickers lahhh. lapar? grab a snickers!

Tengah basuh muka, lepas tu buka mata sikit tengok cermin ternampak lipas terbang. Korang....
larikkk dan cari sesuatu untuk halau dia. kalau lipas tu takterbang aku okay je. hahahhaha

Tempat korang taip entry ni.
earthland.

Social account pertama korang?
friendster. lol, aku masih ingat lagi apa username dan email aku, uglychoco kalau tak silap. lewlsss. rasa diri ugly sejak dari dulu beb T^T wujud lagi ke friendster? rasanya tak kan? T^T

Mention kawan blogger korang (letak link sekali)
semua bloggers yang rajin singgah blog aku adalah kawan. boleh check bloglist. :)

Current favorite song.
aoi shiori by galileo galilei, opening song anime anohana. wehehhee

Benda yang korang menyesal beli.
selalunya makanan yang taksedap lah.

Recommand a movie.
assassination classroom live action movie~

Animal that resemble you guys.
neko? cat? coz i like(love) cats. :)

Promote your social account (contoh: Instagram, vine, snapchat, twitter, wechat, line and banyak lagi lah)
boleh lah singgah di sidebar. wehehhee. :3 rasanya semua ada disitu, aku jugak ada youtube channel, deviantart, tumblr, pinterest, weheartit dan sebagainya. LOL. pepandai la cari. im using same nickname :)

hehehehhehehe.
best kena tag, tapi malas nak buat soalan dan nak tag orang lain. hahahhaha :D
sekian, ilal liqa


10 comments:

  1. Wow, macam best je nama BV. Mysterious sangat xxxx haha. BTW, thanks jawab :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. misteri sangat kan. hahhahaa. u welcome :D

      Delete
  2. You really do like Anime ! . Haha I'm glad someone have fav anime/Jpop music genre . So more like I can share something more about anime to other especially who have a lot of knowledge about it . Why I comment like this bcs nowaday seems like KPOP really have a lot of fans , so I dont have a place to share with . Weeeee T_T . Btw Aoi Shiori one of my favourite list too , may I suggest you a band I like ? Sekai no owari and Supercell both are great ! and one more "Scandal - Pinheel surfer" :D

    = ( Syamsid Blog ) -

    ReplyDelete
    Replies
    1. yess ofcoz. hahaha. i really love anime's song. :D feel free to share something related to anime because actually there still many peoples who loves anime so much. :) sekai no owari's song are really 'something'! thanks a lot for ur suggestion! :D most of the japanese band song i know are related to anime. hahahaha XD

      Delete
  3. pergh....friendster tu..dah lama xdengar...
    klasik je rasa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. BV pun lama dah takdengar jugak :D hahahha
      memang lama sangat dah kan :D

      Delete
  4. pernah kena tag liebster award pebende tu haritu. rasa mcm retis kejap jawab2 soklan

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang rasa retis sangat dah nie. hikhok~ hahaha :D

      Delete
  5. haritu ade gak kena tag libster award etc.. haah terasa mcm retis pulak sekejap haritu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kan. hehehhee :D
      best sebenarnya jawab soalan2 nie. XD

      Delete

drop a comment~
arigatouuu!