Monday, 21 December 2015

instant sleep pillow

Assalamualaikum
semua ada bantal busuk kan? busuk tak busuk pun tetap bantal busuk kalau dari kecik dengan bantal tu. wakakaka. aku ada je, bantal tu tak la busuk. tapi bau dia buat kau rasa macam entah la. hahaha. kalau duduk jauh2 dari family bantal nie buat aku rasa macam kat rumah.

aku gelar bantal aku nie, instant sleep pillow. hahahhaa. hidu je bau bantal tu dan letak atas muka nak tidur, kompom tertidur punya. sebab tu aku selalu tidur kot. aku anggap tidur nie stress reliever sebenarnya. walaupun sebenarnya banyak sangat tidur nie tak elok. XD

aku boleh je tidur tanpa bantal nie. 
tapi ada la rasa something missing.


ada bantal busuk tak? kalau ada tolong la balut cecantik jangan biarkan nampak semua peta dan bantal kau yang dah gelap tu. wakakaka. dah lah busuk jangan bagi nampak buruk lak. HAHAHA. nie mak aku pesan~

nie takdak modal nak update dah. tu la cerita pasal bantal busuk. HAHAHA

sekian,
ilal liqa'

33 comments:

  1. rasanya tak semua bantak busuk tu busuk.. bantal saya tak busuk. hahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. bantal BV pun takbusuk sangat. wakakaka :D

      Delete
  2. saya pun ada bantal busuk gak. tapi bila nak balik ke kolej , mak mesti suruh tinggalkan bantal tu kat rumah. dia kata buat malu je bawak bantal busuk, macam budak-budak katanya. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.
      BV pun bawak je bantal busuk kalau ada tido kat mana2. :3

      Delete
  3. Saya ada bantal busuk. Saya bau bntal tu wangi. Kalau orang lain bau dia kata busuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita yg sendiri punya hidu wangi la. orang lain taktau XD

      Delete
  4. Takde pun bantal busuk..

    tapi kalau nak tidur, perlukan banyak bantal..Sebab confirm payah nak tidur kalau bantal kurang. erks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. berapa banyak tu? HAHAHA
      BV selalunya dua bantal dah cukup XD

      Delete
  5. hahahahaha qila takde hahaha
    sbb qila mmg suka tidor dgn bantal peluk panjang yg mcm pocong tu.
    asal ada dia ha tu lah kut bantal tak-berapa-nak-busuk qila ahahhaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. best jugak bantal macam tu. :D
      best jugak takdak bantal busuk nie :3

      Delete
  6. kita ada je bantal kesukaan nak tido mesti cari.hehehehe..

    ReplyDelete
  7. hahahaahahahahahaha ada :3
    kaler biru logo batman. kena ada dia baru lena tidur, hehehehe. tetengah mlm kalau dia terjatuh dari katil pun leh bangun meraba cari :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha, comel je bantal XD
      BV pun pandai tersedar cari bantal tu kalau takdak :D

      Delete
  8. eh saya pun ada bantal busuk tau hahaha.
    and saya nih jenis yang suka kumpul baaaaanyak bantal hhehehe ^^
    rasa aman je dunia bila banyak bantal disisi hee ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh, BV tido dengan dua bantal cukup la. hahaha
      kalau banyak bantal rimas rasanya XD

      Delete
  9. Dulu ada bantal busuk. Busuk sgt sampai kalau letak dekat hidung terus lena.
    Satu hari mak ambil bantal tu basuh, terus dah tak busuk. Terus jadi tak best dah. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cepat lena kan bila hidu bantal busuk punya busuk XD
      kesiannya HAHAHHAHA

      Delete
  10. dulu ada tapi sekarang dah takde. sekarang ni, anything yang lembut and comfy and bau macam my dad, i would consider it my bantal busuk. hahahaha

    ps// my dad is not busuk k. hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie mesti anak manja dad dia. :)
      BV pun suka jugak bau bapak BV, hehehe :3

      Delete
  11. Hahhahaa bantal baru yg busuk Wardah ada. Hahahhaa. Warna pink. XD

    ReplyDelete
  12. kmk pun adaaaa. hahaha. mun sekda gulin dgn blanket nang sikpat tido.

    ReplyDelete
  13. dulu saya ada bantal busuk, tpi lepastu dia dh tak boleh pakai :( so skrng ni tak sure saya ada bantal busuk ke tak hahaha

    ReplyDelete
  14. Lissa ada! nama dia bulat. hahahahaha siap ada nama lagi :D

    ReplyDelete
  15. tak pernah ada bantal busuk
    tapi nina tak boleh tido kalau takde bantal banyak2.
    wajib ada bantal bebanyak pastu rasa selamat gila kekeke

    ReplyDelete
  16. Tak boleh tidur without bantal kecuali dekat kelas zaman sekolah dulu.. hahaha

    ReplyDelete
  17. dah lama Azwar takde bantal busuk, apa sahaja bantal Azwar rembat je. hahaha

    ReplyDelete
  18. ada. duak kali tukar bantal busuk hahahaha sebab yg sebelum ni punya dah rosak teruk -.- haha

    ReplyDelete
  19. Adek sye ade bantal busuk.. kehulu ke hilir wajib bawak even naik flight.. huhu

    ReplyDelete
  20. Akak pun ada bantal busuk. Sampai sekarang ada lagi. Cuma tak bawa ke Canada sebab Mama akak cakap, mahu pengsan orang Canada kalau diaorang bau bantal akak.

    ReplyDelete
  21. kalau spray febreeze aci tak? hahaa

    ReplyDelete
  22. hahahahaha betol lewtew. salu niat nak buat keje bla,bla,bla. sekali baring kt bantal 'busuk' mmg tak jadi apa laa kan. terusssss ke mimpiii, sok pagi baru terjaga. hahahaha

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!