Wednesday, 14 October 2015

study week laaa and other story

Assalamualaikum
hye geng? whatch doin? nie dah study week. rasanya masa study week nie takdaknyerrr nak study sangat. banyak je bebudak balik rumah. entah study ke tak kat rumah. hahahhaa. kalau aku, godaan bila kat rumah memang banyak, so kalau balik memang amat jarang sekali nak bukak nota. hehehhee. semangat lemah pemalas macam aku nie memang astaghfirullahalazim. ke ada je spesis manusia macam aku? kahhh~ jangan diamalkan dan dibanggakan ya, tak kemana kalau bawak sifat pemalas tu. #selfnote

paling heaven bila study week nie, tak perlu risau pasal assignment berguni sebab semua dah settle, cuma perlu risau pasal paperssss je. alhamdulillah, pada semester 5 ini, aku hanya ada DUA paper untuk final. agak tough jugak la. jyeahhhh. paper 1 web programming dan paper 2 human computer interaction. selalunya masa study week la buat nota dan berjaga bagai. wahahhaa. wish me luck and best gais. HAHAHA. takhabis2 kan, dah la entry sebelum nie dah banyak wish2 luck you alls, mintak lagi, wakakaka, gomennasai~

planner tak terusik. kekadang je bukak. entah kenapa kebelakangan nie malas nak layan planner sangat. kesian dia. sangatlah kasihan. mood decorate and menulis takdak semenjak sibuk mengejar dateline hantar assignment, tu pun masih jugak mintak belas kasihan para lecturers terchenta untuk panjangkan tempoh dateline. dengan line macam apa tah. wahahaha. dugaan betul la.

okay nie cerita lain pulak, walaupun dah masuk study week, ada kelas lagi. selasa. kelas communicative english 3, ada interview task. yup, in english. dah lah nak speaking memang kureng gilers la confident, dah lah masuk bilik interview lambat. hahahhaa. mesti kena potong markah punctual nie. hahahhaa. sokay la, 4 manusia sekali masuk interviews kurang sikit nervous dari sensorang. aku memang kurang yakin. hmmm. agaknya kalau intebiuuu betol2 memang takdenye company nak hired kot bila dengar jawapan kelaut semua. hahahhahahaha~

okay, dahtu pi cafe, beli kuih bom macam kat gambar atas tu. sedap halamakkkk. tapi sayang der, pehal la aku beli SEKETUL je. ya seketul sebijik je. sebab biasanya kuih2 kan 3 bijik satu ringgit malaysia. so aku beli campur2 la. wakakaka. dah makan sedap, nyesal tak hengat dunia, dahtu malas lagi nak turun pi cafe, hahahhaha.

okay, nie lak nasik ayam. sedap jugak la, sebab lapar. wakakkaa. nie lama dah makan. saja nak letak gambar. hahahhaa. btw, aku dah beli semakpong baru masa sehari lepas raya haji haritu. brand lenovo lagi. wakakkaa. aku suka brand nie sebab affordable and spec setanding dengan semakpong mahal2. hahahaha. nanti ada masa aku review la. sebab masa aku beli lenovo yang dulu pun aku pernah cerita kan. tak salah share benda baik and share info. :3

#heran bila baca entry sendiri, banyak betol wakakkaka dan hahahahaha nya. syok sendiri la tu XD

kbai,
sekian,
ilal liqa'





26 comments:

  1. selamat study awak.. may ur pass exam with flying colors.. :)

    ReplyDelete
  2. Dari cerita study ke cerita makanan ke cerita smartphone. Bila nak study ni?
    hehehe...
    Good luck BV :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha. nak start study dah nie. wakakaka XD
      thanksss ya :D

      Delete
  3. Macam sedap je kuih bom tu. Hehe. Good luck for your final exam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap pun. heheheh :D thanksss awak :)

      Delete
  4. All the best untuk exam ! Hehe :D
    p/s: laparr teruss tengok gambar kuih bom dan nasi ayam tu. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanksss awak. lapar makan la cepat :D hehehhee

      Delete
  5. sy paling suka study week sbb xpayah pegi kls,hehe selamat study ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha, tu pun BV suka jugak. hehee :D thanks awak :)

      Delete
  6. lawa meja study comel je tgk and bitaufiq wannajah dan goodluck untuk exam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. thankss tau. :D
      inshaALLAH :)

      Delete
  7. lawa meja study comel je tgk haha.. bitaufiq wannajah and goodluck utk exam:)

    ReplyDelete
  8. Study week lah paling susah nak study. Hahaha :p Biasanya malam exam atau pun sehari sebelum exam baru pulun nak study :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu kak. hahahaha.memang sekarang macam nie lah T^T
      hehehe.

      Delete
  9. huhuh rindunya zaman study week :3
    dulu bukannya study sgt pun. acah2 je kunun gi lib utk lebih fokus. sudahnya pegi baca novel.. wahahah
    kalau kat bilik lg haru, pergi layan cerita kat laptop
    aptb :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. BV belum berkesempatan nak gi library lagi. hahahhaa. konon nak pi library checkidaut pass year question. nie memang mereput kat bilik and dah habis layan 2 buah drama. wakkakaka

      Delete
  10. ehh, lupa pulak, good luck and all the best! study smart kay ;)

    ReplyDelete
  11. All the best BV. Nanti share la gambar phone baru tu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha, thankss awak. inshaALLAH ya. hhehehhe :3

      Delete
  12. nak nasi ayam tu jugak xD good luck and all the best ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan la awak. sila menjamu selera. hehehe. thanks ya :D

      Delete
  13. study! study! study! hahaha.. faham sgt dah sifat malas akan bertandang bila nak exam.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang study. wahahaha. entah kenapa la malas melanda bila exam. hahahhaa

      Delete
  14. Saya time study week tu laa time presentation laa. Cemane tuu? Uwaaaa~ :'(

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!