Friday, 9 October 2015

JTMK innovation day yang pergghh

Assalamualaikum
aku kembali mengupdate entry. ehem, two weeks before final. 6 haribulan oktober hari selasa lepas, jabatan teknologi maklumat dan komunikasi telah mengadakan hari inovasi. cewahh. hari inovasi nie dianjurkan oleh kelab IT di JTMK. bertempat di lobi JTMK, pelajar semester 4 & 5 diwajibkan join pertandingan untuk FYP. dan yang final semester lak dorang VIVA, wahahaha. nebes lahai. walaupun aku dan teammates cuma join pertandingan FYP tapi nebes mengalahkan dak2 semester 6 yang nak presentation. wakakaka. XD

sebenarmya takbanyak benda aku nak cerita sebab takbanyak benda jadi pun. :D cuma masa present kami punya idea tu. hahahaha. juri tu pergghhh. memang pergghh takyah cerita lah. biar aku dan teammates je tau. hahaha. 

cewahh. meja kami yang simple giler2. XD

eh, apa nie? alhamdulillah. team kami menang tempat kedua untuk interface,


le coursemates yang ohsem. belum semua nie. 

BV and fafa as teammates. sorang lagi teammates laki takdak dalam gambar, 

sekian saja. alhamdulillah. all the best untuk para coursemates semua. moga berjaya. and all the best jugak bagi sesiapa yang menduduki final exam tak lama lagi. :D

ilal liqa'










18 comments:

drop a comment~
arigatouuu!