Sunday, 4 October 2015

busy week weh

Assalamualaikum
seriously, dalam dua minggu je lagi nak dekat final. assignment melambak untuk disiapkan. bagi aku semester 5 nie antara semester yang tough jugak la sebab final project kan. tapi aku still rasakan semester 3 yang lepas paling tough antara semester, sebab dah lah assignment banyak menyempitkan kepala hotak tambah lagi dengan cari tempat untuk praktikal. pastu tiap masa nak ulang alik pergi settle dokumen untuk hal praktikal. hahahhaha. memang semester paling semput bagi aku la semester 3, tapi ada la jugak manisnya. cehhh~

busy week, tapi aku sempat update blog. sebab takut tak terupdate bila dah memang final nanti. dah masuk bulan october ya? dah bangunkan billie joe armstrong? hahhahaha. okay, enough with that joke. lame. XD

nak dekat2 kemasukan sesi disember nie, ada yang bertanya tentang diploma teknologi maklumat dan komunikasi (pengaturcaraan). kalau aku ada free nanti aku buat serba sedikit pasal nie. kalau nak tau lagi boleh je chat kat facebook ye, lagi senang aku nak explain. hahahaha

how BV desktop look like. HAHAHAA

hmm, esaimen banyak lagi nie, nak sambung la. kbai. ada masa aku BW la. lama gila tak BW T^T menangis~

bagi sesiapa nak tanya something pasal course dip nie boleh jugak add/chat aku di wechat
wechat ID : intanainin95

sekian,
ilal liqa'

28 comments:

  1. wake me up when september ends yea? hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. hahhaha. banyak yang suka post pasal tu bila masuk bulan octo nie. XD

      Delete
  2. saya masuk sem 3 ni pun macam-macam assignment lecturer bg. Jerebu pun takdapat cuti. Untung budak sekolah kan? hihi Semoga tabah menhadapi sisa-sisa baki hari sebelum menyambut kedatangan final yg dinanti. XD

    http://anies-msletoes.blogspot.my/2015/10/boat-noodle-lagi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada sebab budak sekolah je cuti. bertabah lah ye semua pelajar IPTA. hahahhaa. all the best for for assignment ya. :D

      Delete
  3. good luck for the coming final! xx :))

    ReplyDelete
  4. Good luck BV. Samalah kita. Busy juga :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. all the best to u too kak farah. be strong T^T

      Delete
  5. Busy busy busy Hehe
    Selamat maju jaya.... Do da best, all da best !

    ReplyDelete
  6. gudluck BV. dah lama x singgah sini. alhamdulillah. kita baru je habis final year. baru je antar thesis tadi. muahahhahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya sis. alhamdulillah, leganya bila semua dah habis kan. :D tak sabar lak BV :3

      Delete
  7. Good luck final and good luck buat assignment!
    Jangan ;agho sangat depan blog, tapi kalau rajin singgah blog aku takpe...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankss!
      memang takboleh tinggal blog nie. mesti jenguk walaupun sekejap. wakakaka XD

      Delete
  8. Singgah petang..semoga berjaya..amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya, inshaALLAH, amin :)

      Delete
  9. all the best siapkan assingment dan final! saya ni tengah2 final pon still siapkan projek lagi -__- tak tenang sungguh, huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. all the best awak XD
      memang minggu final nie bz2 :D

      Delete
  10. ohhh..bakal programmer rupanya...good luck la dgn assignment. Btw, nice desktop. jarang perempuan nk letak desktop background sesimple hitam putih. Tapi, nak pelik apa...kat blog pun sama jugak simplenya. Just nice la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankss! memang suka simple n neat sebab kalau warna warni+icon berterabur serabut. hahaha. thankss :D

      Delete
  11. gud luck adik manish.. selamat ber final exam =)

    ReplyDelete
  12. teringat pulak zaman2 blajo dlu..kikiki

    ReplyDelete
  13. hai awak yg bz di sana.. hehehe... penat2 tu, bakal dirindui bila dah habis belajar.. hukhuk... chaiyok bv!!

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!