Saturday, 12 September 2015

Throwback : family day JTMK

Assalamualaikum
korang! thanks a lot sebab banyak bagi respond kat entry pasal domain tu. hahahhaa. maybe aku akan beli domain lepas habis sem nie. dalam penghujung bulan oktober. inshaALLAH :)

throwback sebab seminggu dah berlalu. hahahaha. pada 5 haribulan september yang lalu, aku dan coursemates join family day sebab lecturer suruh pergi. kalau lecturer tak suruh dan ajak turun memang melekat kat bilik je hari sabtu. hahahhaaha. memang pasif sangat la aku nie eh. pemalas tahap gaban sampai nak join aktiviti pun malas. wakakkaa. rasanya memang tiap sem je aku join family day yang dianjurkan jabatan teknologi maklumat dan komunikasi, tu pun kebanyakannya join tunjuk muka je. hahahaahahah. walaupun aku tak join aktiviti yang dianjurkan, atleast aku datang bagi sapot kat dorang yang join. hahahaha. 

nie antara entry yang aku pernah buat mengenai family day. hahahaha
http://budaksukavanilla.blogspot.my/2013/10/photography-one-day-at-pantai-mukah.html
http://budaksukavanilla.blogspot.my/2014/09/jtmk-family-day-sesi-jun-2014.html


tentatif acara mula pukul 7. pastu 7.15 senamrobik. dahtu pukul 8.15 makan sarapan. tapi aku dan coursemates yang sikit je nie turun bilik pukul 8 macam tu. hahahhaha. takperlu senamrobik lagi dah. sampai2 terus dorang ajak makan nasi lemak. hahahhahaa. orang lain dah nak habis makan, kitorang baru sampai. XD

left to right : BV, jia, kakjan and fafa. 

left to right : kakjan, BV, fafa and jia

hujan sekejap. pastu sambung balik aktiviti. kitorang cuma duduk di sebalik tiang dan perati je orang main game. hahahahaha, melarikan diri dari dipilih untuk main game kumpulan memasing, pasif eh pasif. hahahahahhahaa~


pastu, part penyampaian hadiah. group FYP aku adalah salah satu pememang untuk pertandingan poster. hahahahaha. alhamdulillah. macam taksangka poster buat simple2 je dapat menang. malu pulak aku nak tunjuk poster tu. T^T

kenangan nie semua, tu la tulis kat blog, takut satu hari nanti aku hilang ingatan ke laptop hilang ingatan ke, dapat jugak bukak blog kan. hahahahaha. XD

sekian. 
ilal liqa'



13 comments:

  1. Replies
    1. memang kecik2 molek2 semua. hahahaa XD

      Delete
  2. dah usha2 dah budakvanilla.com? :D risau dah ada orang ambik domain tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah usha2 jugak. belum ada yg ambik lagi. harap takdak orang ambik XD

      Delete
  3. Kenapa pasif ni ? Haha. Sama la kalau bab2 nak main ni tak suka sangat.

    ReplyDelete
  4. Betul. Betul. Semua ni kenangan.
    Satu masa nanti kalau baca balik mesti macam nostalgik gitu...
    Hehehe

    ReplyDelete
  5. wah wah wah seghonok nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. Dalam2 tak suka pun boleh menang lagi! Hahaha tahniah BV & the group.

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!