Friday, 18 September 2015

header bertukar puff~

Assalamualaikum
yey, header dah bertukar. sebab tukar header, bosan lak tengok header lama tu. hahahhahaha. lama tu bulan march lepas aku tukar. kira 7 bulan berlalu. hahahhaa. lama jugak aku setia dengan header yang lama tu. aku suka yang simple tapi attractive. so, bila bosan dengan header lama tu, pening jugak nak fikir edit header baru macam mana. belek2 tepon, belek2 application photogrid. rajin pulak aku main collage. hahahhaa. pastu edit lagi dalam vscocam. pastu tetiba idea datang nak gabungkan collage tu jadi header. hahahaha. so TADAAAA~ terbitlah header baru lepas diedit dalam photoshop dan photoscape. aku kalau bosan, memang lebih suka edit gambar dari main game. hahahhahaa.

aku suka ambik gambar kat tepon dan edit. tepon apa? lenovo cikai je beb. aku tak kesah jenama apa, asal fungsinya ada sebagai sematpong. bagi aku, lenovo nie affordable. walaupun kekadang ada jugak keinginan nak ada iphone, tapi harga tu buat bijik mata kau terbeliak dari soket mata. syukurlah dengan apa yang ada, yedakkk~ aku lebih suka bila benda yang aku dapat tu dari duit sendiri. taknak meminta ngan makbapak. tapi kalau makbapak nak bagi, apa salahnya. wakakaka. *tampar muka sendiri dan tersedar dari mimpi*
header lama since 31 march 2015.

header baru nie lak poyo sikit sebab banyak dengan gambar aku je. hahahhaah. takpa la poyo sebab blog aku kan. wakakaka.

komen sikit header baru aku. komen buruk baek akan diterima seadanya. hahahhaa~
*respect my design plis, jangan curik keh

ilal liqa'



25 comments:

  1. simple but suka tengok header mcm tok :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. header baru ni lagi stylo. tahniah!

      Delete
  3. Oh my! Oh my! Cantik sangat! Suka :D

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. thanksss. hehhee :D
      ok la jugak pakai lenovo XD

      Delete
  5. header BV sentiasa smart. jelesnyaa edit guna photoshop eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanksss awak. :D
      edit guna photogrid+photoscape :3

      Delete
  6. smpoi BV buat header. kitew suke sgt tau tak. i is jeles sbb tak reti buat header simple + attractive cenggitu sobsss sobsss

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh, header ana pun comel peee~
      thankss2 XD

      Delete
  7. Menarik header baru tu.
    Tapi gambar kebanyakannya tutup mulut, memang style ke? Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa, akhirnya ada orang perasan XD
      tu nak sembunyikan gigi. hahahhaa :3
      boleh diterima sebagai style gak :D

      Delete
  8. cantik.. ehehe.. mmg cepat jemu dgn header..
    tapi sebab tak reti edit sendiri.. terpaksalah upah orang..

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!