Friday, 21 August 2015

craving punya pasal

Assalamualaikum
beberapa minggu lepas, aku tengok runningman episod berapa entah, syok gila tengok dorang makan jajjangmyun atau black bean noodles. cara dorang makan memang menarik perhatian sungguh. plus aku memang penggila mee. hahahahaaa. aku lebih suka makan mee dari nasi. wakakaka. lepas tengok episod runningman tu, memang mood craving jjajangmyun laaaa. tapi agak mustahil la nak carik korean food kat tempat aku berada sekarang iaitu mukah. so memang aku tak harap sangat la nak makan jjajangmyun. hahahaha. nak masak sendiri jauh sekaliii oii~

so, untuk menyelesaikan craving yang menggila, aku makan je la mee goreng basah. hahahaaa. nak makan mee hong kong lak takderr. so layan je la mee basah. nasib baekk sedap. sebenarnya hari nie aku jenjalan gi pasar ngan sorang coursemate nie, Adibah. ngan dia beli barang. tapi yang melebih membeli aku pulak. wakakakkaa.



craving jajjangmyun selesai dengan makan mee goreng basah. cian dakk. hahahahahaha. aku rasa lepas koranv baca entry aku nie korang pun akan rasa craving cam aku jugak. wakakaka. kejam dak??



air bandung pandan. sebagai minuman. cewahhh, makanan belum sampai, air dah nak habis. tipu~

penat jenjalan hari nie. beli makanan untuk menghadapi hari2 yang akan datang masa belajar nie. megi harus ada. minggu nie ada majlis konvokesyen. tahniah bagi akak abang senior yang dah konvo. bestnya. :)

sekian,
ilal liqa'
posted from Bloggeroid

18 comments:

  1. Akak memang dah lama sangat nak makan mee goreng basah ni. Especially kalau mak akak yang masak. Rindu masakan mak lepas baca entri ni. Sobs T_____T

    ReplyDelete
    Replies
    1. ciannya. sabar ye kak. inshaALLAH balik rumah dapatlah makan masakan mak. T^T

      Delete
  2. memang craving pun tambah-tambah baca entry ni pagi-pagi.. hmm okbai nak sarapan dulu xD

    ReplyDelete
  3. nampak macam sedap je bandung pandan tu. x pernah dengar lak selama ni. hahahahahha. mee basah pun bole

    ReplyDelete
    Replies
    1. BV pun firstime dengar. hahahaha. ingat air apa, rupanya pandan campur susu je :D

      Delete
  4. sy suka betul bila part diorang goncang jjajangmyun yg dalam mangkuk bertutup plastik tu. fuhh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. meeeee tooo~ sangat temptinggggg~ :3

      Delete
  5. Dulu faveret sangat mee gorang basah, tapi lepas check kolesterol tinggi menggunung, maka kena slow sikit dr pulun mee goreng basah tu. Huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang faveret BV jugak nie. :D memang takboleh makan selalu sebab tinggi kolestrol :D

      Delete
  6. pestime nmpk bandung pandan haha

    nasib baek tak suke mee,so takkan craving.

    tp terbayang char kuew teow,awwww

    ReplyDelete
  7. sedapnye mee goreng basah..
    mggu lps bru makan ngn kwn2.. haha

    ReplyDelete
  8. pandainya buat sendiri.. good!

    ReplyDelete
  9. Sedap betul. Selalu kalau order mee goreng basah, jarang dapat yang berkuah macam tu. I pun dah mengidam ni. hewhew

    ReplyDelete
  10. betul lah dah terliur ni. tak pernah rasa bandung pandan !!

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!