Monday, 20 July 2015

nak mintak maaf

Assalamualaikum
selamat hari raya gais. hahahaaa. maaf zahir dan batin. serius, hari raya tahun nie aku rasa hectic gilers. sebab tak beraya kat rumah sendiri. beraya kat kampung.

actually, aku nak mintak maaf kepada sesiapa dan pembaca blog aku seandainya pernah menguris perasaan korang ketika sedang syok membaca blog aku. hehehe. harapnya takdak lah ya. harap dapat maafkan kesalahan aku pada hari kemenangan nie ye. semua menang. SELAMAT HARI RAYA!! :)


ketika di feri on the way nak balik kampung. nak cerita pasal kampung. lain kali lah. tak janji. hahahaaa.

sekian,
ilal liqa'

posted from Bloggeroid

16 comments:

  1. selamat hari raya jgk . maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin intan :) semoga kehadira syawal kali ni memberi 1000 makna kepada Intan dan keluarga. salam kosong2.

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya ;)
    #salam5syawal :)

    ReplyDelete
  4. SELAMAT HARI RAYA SAYANGG!

    AKAK PUN NAK MINTAK MAAF GAKK!

    KOSONG-KOSONG EHH!

    ReplyDelete
  5. Hari raya kelmarin aku pun naik feri jugak.
    Itu first time...hehehe

    Selamat hari raya Budak Vanilla :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum :),
    Salam Perkenalan, Blogwalker here.
    Selamat Hari Raya!! :) Hope you enjoyed your raya celebrations :)

    Just to let you know, If Free..
    Singgah la ke blog kalau kalau nak join simple giveaway ni. boleh menang duit raya and nice shawl!
    http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.com/2015/07/feecamella-raya-2015-giveaway.html

    Feel Free to Check it out :))
    Selamat Hari Raya!

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya BV :) maaf zahir & batin.

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya awk. ehh raya da habes laa. cmne ni. huhu :)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!