Friday, 26 June 2015

come back

Assalamualaikum
alhamdulillah, i come back. typing in this typical blog. currently online using cafeteria wifi since theres no internet connection in our kamsis (kolej kediaman). pathetic! even phone network oso down especially the DIGI line~ cryinggggg~

okay, sekarang nak online kat laptop pun aku menumpang line kat cafe. hahahhaa. kecian sebab line wifi tak sampai kat kawasan kamsis. macam2 dugaan la masa bulan puasa nie. banyak sebenarnya aku nak cerita tapi memandang aku tak punya banyak masa. cehhh. hahahhaa. sebenarnya sekarang nie tengah group discussion. banyak kerja group dan presentation. first week dah bagi banyak assignment melibatkan group. keliru jugak group mana satu dengan subject mana. hahahhaa. dan dah start merancang untuk final project. nervous gila bila fikir. tajuk pun belum fikir lagi.


dengan masalah air lagi, sabar je la. dan aku HOMESICK kot. nak balikkkkkk~
nak kata stress tak jugak.



hahhaaha. 

so.
ilal liqa'

12 comments:

  1. Dah nak habis belajar ke, BV?

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum lagi kak. sekarang sem 5 :D hehehehe

      Delete
  2. Itu semua cabaran tu...
    Bakal ada ganjaran hebat di kemudian hari kelak.
    Bersabarlah...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaALLAH. thanksss cEro for the nice words!! :D

      Delete
  3. tak sabar nak tunggu BV cuti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha, nape tak sabar?? :D kak bila nak update blog? hahahahhaa :3

      Delete
  4. qila pun hantuk kepala gak ah mcm gif tuh ihihi

    ReplyDelete
  5. hehe tak sabar nak baca post banyak2 :D alamakkk, haha tgh usaha update nehhh

    ReplyDelete
  6. memang dugaan untuk student . heheee

    ReplyDelete
  7. hehe. kita pun homesick juga kalau dah lama x balik. internet uniten pun kadang2 ada kadang2 macam hape je. menyampah hahaha

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!