Sunday, 14 June 2015

akhirnya

Assalamualaikum
serius lama gila dah tak update. rasanya ada la dalam tiga minggu. tapi aku rasa cam dah sebulan dah tak update. hahaha. hampir sebulan la. mestilah sebab aku tak update entry adalah line internet yang kurang dan tidak selaju kuda. hmm. hahahha. kesian la. pastu lak, hari tu semakpong aku buat hal. semua gara2 aku nak update font. hahahha. masa nak reboot tu, terus stuck kat logo. hahhahaha. padan muka. pastu hantar pi kedai, dalam beberapa hari jugak la kat kedai. T^T sunyi hidup tanpa tepon kat tangan. T^T

kedai tu FORMAT tepon aku. hahahhaa. semua application yang aku install sudah tiada. sedih jugak la rasanya. sebab terpakasa install semua balik. penat2 dah customize display tepon kan. tetiba jadi macam tepon baaru pulak. hehehhee. nasib baek baiki tu tak sampai beratus. caj baiki tepon tu rm65. kira berpatutan jugak la bagi aku walaupun aku taktau caj standard baiki tepon. hahahhaa.


okay. hari rabu nie aku masuk poli balik dah T^T. bulan puasa jugak kan. berpuasa dekat poli la kali nie. harap dipermudahkan. part packing barang la paling aku taksuka. hahhahaha. barang belum packing dan sedia lagi, sedihnyaaa T^T. 

setakat nie saja la, :D

sekian,
ilal liqa'


4 comments:

  1. selamat berpuasa di politeknik ye BV!! hehe

    ReplyDelete
  2. Selamat menyambut ramadhan...!

    Singgah blogwalking :) salam perkenalan!

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!