Tuesday, 19 May 2015

youngest bro

Assalamualaikum
hari nie 19 mei 2015 hari jadi adik aku paling bongsu. satu satunya lelaki dalam keluarga. wakakaaa. so bila dah besar jadi la manusia yang bertanggungjawab.

dah 11 tahun umur dia.

perangai aku ada sikit sama dengan dia. so macam magnet bila utara sama utara, keep rebelling each other. so that us. wakakkaa. aku anak sulung dan dia anak bongsu.




sepatutnya youngest bro. hahaha. typo pulak. malas lalnnak edit balik. haahahaa.

okay,
dah besa dah nya, iboh congek gilak. angol kak nenga. hahhahaha. denga slalu apa makbapak padah ya. n nenga juak apa nak kak suroh. hahaahaa. jangan degil eh.

sekian,
ilal liqa'

11 comments:

  1. walaweh....happy birthday gak utk adik BV ya...

    ReplyDelete
  2. selamat hari jadi kepada adik blogger budakksukavanilla :-)

    ReplyDelete
  3. anis dengan adik anis macam kucing n anjing , tp beza umur 14tahun hehe

    ReplyDelete
  4. sedaplah nama sudais. Sanah helwah Sudais.

    (rasa macam ucap happy birthday kat imam ahaha)

    ReplyDelete
  5. hehe, sy tak paham apa yang ditaip perenggan last tu XD

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir
    adiknya nama???

    ReplyDelete
  7. Happy birthday adik BV. MEsti comel macam kakak dia kan . Hehehe

    ReplyDelete
  8. Happy birthday to your lil bro, BV :)

    ReplyDelete
  9. Happy belated birthday to him :) May Allah bless him :D
    dan jadi adik yang baik untuk kakak2nya haha

    ReplyDelete
  10. happy belated birthday to your lil brother yea !

    ReplyDelete
  11. happy belated birthday to him. :)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!