Wednesday, 6 May 2015

wordless wednesday : dulu dulu

Asaalamualaikum


dulu2 aku suka kumpul komik majalah nie. terutama arena, kreko dan gempak. hahaha. tahun 2009. setiap buku atau majalah aku beli ada letak tarikh. ikut mak aku punya perangai. hahaha. kekadang segala benda stationery pun aku letak tarikh. kekadang terkejut jugak tengok tarikh kat buku. sebab macam tak percaya berapa tahun dah berlalu. hahahhaa.

siapa ada perangai sama? sep seketttt. hehee. takjadi macam wordless lak. wakaaa. abaikan.

p/s : esok baru nak blogwalking n join giveaway. rasa lama dah tak join kan. nak balas komen korang kat blog jugak. wakaka. tunggu mood rajin dulu. :P

sekian,
ilal liqa'

14 comments:

  1. bulan april adalah bulan malas kan..akak pun dah lama dah blogwalking blog orang..huhuu

    ReplyDelete
  2. woahh rajinnya letak tarikh. saya jenis nk biar buku tu clean ahaha

    ReplyDelete
  3. yeay! sepp..samalah..rasa macam klasik kan..lagi2 bila simpan barang yang lebih dari 10 tahun..hu hu hu hu...

    ReplyDelete
  4. Adik akak dulu rajin kumpul Kreko. Akak tumpang sekaki je.

    ReplyDelete
  5. Banyaknya majalah. Kalau ibu miza dia jenis suka tulis nama dia dengan tarikh kat majalah. Hahaha. Terasa nak ikut langkah jejak ni pula. Baru kita rasa macam hargai. Sebab simpan ^_^

    ReplyDelete
  6. kita suka kumpul komik detective conan.. hehehe

    ReplyDelete
  7. sama! tapi majalah ni semua mak dh buang dah sbb kitorang dh tak baca

    ReplyDelete
  8. dulu2 je rajin . skarang x dah :b

    ReplyDelete
  9. high five.. kita sama part letak tarikh beli buku tu.. hehehe.. tapi shad banyak kumpul novel. komin kurang sikit.. :D

    ReplyDelete
  10. Oh, letak tarikh ek?
    Tak pernah terfikir pon idea camtu.
    Nak try laa mulai sekarang...hehehe

    ReplyDelete
  11. mak yaya pun ajar yaya macam tuh. letak tarikh dekat buku yg baru beli.. :) xkira buku rujukan atau novel skalipun.

    ReplyDelete
  12. kumpul tapi lepas tu pi hantar recycle.. h hehe..
    ade banyak buku disney n doremon.. wajib !! hehehe lpas bace jual..

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!