Tuesday, 5 May 2015

my typical day

Assalamualaikum
sekarang aku banyak update blog dari tepon je, sebab malas nak online guna laptop. laptop aku sekarang banyak layan cerita korea je. hahahaaa. nyampah dengan diri sendiri yang antisosial. rela melepak sesorang berangan dalam bilik daripada keluar rumah bersosial dengan sesiapa yang sudi.

aku suka keluar rumah sebenarnya. tapi aku suka sesorang. wakakaaa. aku suka jugak kalau ramai2. lebih meriah kan.



aku baru start baca catatan mat luthfi. sepupu punya aku pinjam. bila baca catatan mat lutfi nie, aku sedar mat luthfi seorang yang susah di describe. wakakakakakaa. entah la. aku sebenarnya taktau nak describe dia macam mana. baca catatan dia macam rasa baca diari dia pulak. best jugak. ayat selamber.

oh yaaaa~ aku perasan, aku kurang membaca dah sekarang. T^T maksud aku membaca buku, selalunya aku baca caption menarik di insta, ayat pelik di moment wechat dan segala perkara yang berada di laman sosial yang menjadikan aku seorang antisosial sebab asyik nak meraba tepon 24jam. kalau dulu, aku mampu je baca buku siang malam sampai kekadang novel 500 mukasurat pun boleh habis dalam masa 24jam (hiperbola punya ayat). hahahaha. sekarang taksampai sejam dua dah rasa nak give up. loolllllszzz.

dah la. aku nak sambung baca buku. kbai.

sekian,
ilal liqa'

12 comments:

  1. Dah ahbis baca catatan mat luthfi. hehehe
    Jemput join GA saya :D

    ReplyDelete
  2. Statement ikhlas ni. Hehehe. Dulu pun, saya suka keluar sorang-sorang. Sampaikan tengok wayang pun sorang-sorang. Hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tudia ijoi lagi dahsyat! hahaha

      Delete
  3. kan? duduk kat rumah lepak baca buku lagi best..selamat membaca BV!

    ReplyDelete
  4. samala saya pun rasa mcm diri ni dh jadi makin antisocial. asyik ngadap komputer ngan fon je T__T

    ReplyDelete
  5. Nak cari masa untuk baca Mat Luthfi juga :D

    ReplyDelete
  6. wah, ada planner tu. hehehe. kita dah baca catatan matluthfi. ada yang kelakar. ada yang x faham apa dia cuba sampaikan. kalau nak tdo je, baru kita baca buku menjela jela. kalau x, kem salam

    ReplyDelete
  7. hehehe.. laptop shad pun banyak layan cerita korea jugeee.. hard disk penuh running man, kdrma, jdrama ja. Huhu..BV tgh layan cerita apa skrg ni, hehe.. ada kdrama yg latest yg best lagi tak, ehehe.. ingt nk download.. heeeee...

    ReplyDelete
  8. tak baca pun lagi catatan mat lutfi tu, membe ckp mcm tak bape best sgt, ahaks... eheh, tak kena dgn citarasa kot, maybe.. :D hehe

    ReplyDelete
  9. Wahhh kita sama ahaha, skrg saya dh malas mmbaca, srs ahaha

    ReplyDelete
  10. Banyak dah orang kata buku Mat Luthfi tu best, tapi tak pernah terniat nak beli pon masa nampak dekat kedai...hehehe
    Mungkin sbb aku ni memang bukan pembaca yang setia kot...hehehe

    ReplyDelete
  11. dok tgk gak org kata buku Mat tu best tp yelah sbb kite ni jenis x rajin membaca, mmg sampai krg lah x membacanye hehehe

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!