Friday, 1 May 2015

MEI sudah tiba

Assalamualaikum
mei sudah tiba. harapnya bulan mei nie aku lebih rajin update entry dan  blogwalking sambil bekenalan dengan kengkawan blogger. cehh. hahhaa

sebab aku rasa bulan april bulan yang buzy bagi aku sebab latihan industri kan. sekarang tengah cuti sem. hahahaha. ada banyak free time, ingat nak kerja, tapi taktau nak kerja apa. hahahaha. so maybe dok rumah je kot. meternak lemak. ternak la banyak2 ye.

selamat hari pekerja bagi yang bekerja. hehehe~

sekarang aku tengah layan the return of superman, alaaa yang korean reality show tentang bapak2 jaga baby tu. seronok melayan karenah budak2. lucu je bila para bapak2 yang jaga baby, yang kembar tiga tu comel sangat. daehan mingook manse. comel gilosss~ kalau dekat rasa nak gomol2 je pipi dorang tu tau. hahahaha~


agaknya apa perancangan nak buat bulan mei nie ye?
lama dah aku teringin nak pergi perpustakaan awam. tapi malas~
wakakakak. harap ahad nie dapat pergi. :3

sekian, 
ilal liqa'



5 comments:

  1. Uii rajinnya pergi perpustakaan ahaha

    Klu rajin sudi sudi lah join giveaway kat blog saya, ehehe

    ReplyDelete
  2. Samalah kita. Suka sangat dekat Daehan Minguk Manse :D

    ReplyDelete
  3. huuuuuu. bln mei dah tiba!!! bln mei la sibukkan diri beli barang kperluan untuk sambung bljr >_<

    ReplyDelete
  4. best eh cter tu? adik2 saya rajin tengok... saya dengan korea ni macam amek masa sikit.. best je cter dia, cuma tnggu ada mood. hehe

    ReplyDelete
  5. alaa da lamanya x gi perpustakaan. wuu

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!