Friday, 8 May 2015

ini yang termampu

Assalamualaikum
sekarang aku hanya mampu online dari tepon je. sebab aku cuma guna line tepon. nak buat hotspot line lembab semacam pulak. hahahhaa. tunggu online memalam nanti la ye. hehhee.



entah bila la aku dapat join giveaway nie. nak join, susah pulak nak menaip dalam tepon. hahaha. harap la esok line hotspot nie okay. macam best pulak menaip dalam tepon nie.

cuti semester nie aku taktau nak buat apa. (takhabis habis cerita pasal cuti semester kan). hahahhaa. opcoz la. aku dah taksabar nak study balik nie selepas beberapa bulan praktikal. rindu nak tension belajar. hahahhaa. aku suka belajar dari bekerja. T^T

nak blogwalking.
blogwalking dari tepon je mampu. hahahaa. jadi takbanyak komen yang aku mampu tinggalkan kat blog korang. komen pun pendek2 je. hahahhha. berapa kali la aku nak mention benda sama eh. tu namanya takdak modal dah nak menaip entri. wakakkaakaaa.

satu je aku nak.
blog aku sentiasa aktif dengan entri.

nak buat entri bermanfaat. asyik entri merepek je kan. kalau aku dapat online guna laptop nanti inshaAllah aku share contoh final report latihan industri aku. rujukan bagi sesiapa yang nak latihan industri nanti. report aku buat last minit. dahtu takdak topik sesuai pulak sebab skop kerja aku kat tempat praktikal tu tak sesuai. hahahaaa. pepandai je la buat report kan. hahahahahahaaa

sekian
ilal liqa'

12 comments:

  1. eee comel betul la mende alah tu!
    kira ok la BV online guna henfon buleh gak menaip cenggini.
    kite ni x penah online guna henfon nk taip entry. x puas nengok =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang takpuas rasa menaip dalam tepon. tapi sebab nak update, nak jugakkk. hahhaa :D

      Delete
  2. alahai comelnye mende yg BV buat tu~

    tkpelah online pakai henpon pun, asalkan still dpt update entri baru. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu, takkesah online pakai tepon asal blog berupdate :D

      Delete
  3. hehehe mmg susah pun nak taip entry guns fon.. kalo tab best sket..
    akak pun kekadang blogwalking je ngan fon.. kalo entry kena lappy gak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab tepon kecik cenonet je. hahaha.
      blogwalking dr tepon xbrapa best sebab kecik. T^T

      Delete
  4. pakey hp pun mampu upload gamba ... woaahhh!! haha..
    agak kmk ctok.. pakey wifi yekjoy... kah3

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab pake app. hahaha.
      tunggu raya jak la kmk agak umah ktk. jauh mok g sia. :D

      Delete
  5. akak orang sarawak kan? cerita pasal tempat menarik yg ada kat sarawak. Psst klu boleh yg ada sekitar unimas ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak kt sibu. kalau kat kuching memang bnyk tempat menarik. sebab ibu negeri kan. hehehe. :D

      Delete

drop a comment~
arigatouuu!