Saturday, 2 May 2015

email tacing taching~

Assalamualaikum
kenapa engko berblogging? kerana ingin mengisi masa lapang katanya. hahahha. propa je semua tu. wakaka. kalau ditanya kenapa aku berblogging, aku akan jawab sebab suka2 je. aku suka menaip, kekadang aku suka share cerita je. walaupun cerita tak berfaedah aku suka je share. hahaha. mana tau suatu hari nanti aku hilang ingatan ke, boleh la baca blog sendiri cari memori yang hilang kan. hahahhahaha~ drama sangat kau nie BV oiiii~

bulan april bulan lepas, aku ada terima satu email yang tacing la bagi aku. hahaha. touching jenis happy2 gitu. wakakkaa. :3



aku dapat email dari pembaca blog nie sejak dari tahun 2012. lama tuuuu~ kiranya dari awal aku berblogging la. hahhaha. terharu baca nie. wakakaka~

ada jugak reader yang setia kan. hehehe. aku tau ada je silent reader blog aku nie. tapi dorang diam2 je takbanyak bunyik. hahahahha.


Assalamualaikum. Sy seperti nama diatas. ( sy daripada negeri cik siti wan kembang) sy mengikuti bv sjk tahun 2012 lagi. Masa tu bnyk tutorial bv buat. Selain itu, Sy suka baca blog bv sbb banyak cite menarik. Gaya penulisan bv sangat menarik hati sy. Sy selalu baca entri bv. Ada bnyk kisah mengenai kehidupan anda yg mematangkan saya. Terima kasih bv sbb buat entri yg best2. Akhir kata, caiyok bv. Harap bv berjaya dunia akhirat. Aamiin :3


terima kasih tau sesiapa yang sudi baca blog picisan, kopak, cekodok, mereng kita nie ye. ada jugak yang sudi baca blog BV nie. sedut hingus jap~ sokongan dan dorongan anda semua amatlah BV hargai. nie yang buat aku berkobar kobar menaip entri tentang kehidupan nie. wakakaka. rasa nak masuk bakul suruh korang angkat je. hahahhaah~

segala komen dan cadangan korang tentang blog aku kalau secara private nak menegur aku on je, boleh email ya. inshaALLAH aku terima dengan hati terbuka teguran2 tu.

entri nie bukanlah untuk tujuan menunjuk2, cuma aku terharu dan sebagai penghargaan kepada si penghantar email. wakakaka, aku balas tanya dia ada blog tak, dia tak balas pulakkk wakakaka. siapa tulis email baek ngaku, taknak ngaku pun takpa, aku happy je. hahahha. masehh awakkkk~

alhamdulillah.

sekian,
ilal liqa'





9 comments:

  1. wah, saya pun boleh terharu kalau dapat email macam ni.. tahniah BV! keep up the good work :)

    actually, that's what i kept thinking too before. best juga buat blog ni, kot2 la jadi pape melibatkan x ingat memori.. saya dah la memang pelupa -.-

    ReplyDelete
  2. betulah apa yg org tu email. saya suka blog ni, srs tak tipu <3

    ReplyDelete
  3. Seronok kan bila dapat email macam ni.

    ReplyDelete
  4. wowwww syok la ade reader setia mmbca dr 2012 tuu.. chayok2.. :)

    ReplyDelete
  5. Saya tag sini ! HEHEEEEE
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/05/jom-join-ceria-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. wahhh bestnya bila dpt email dari pembaca setia blog kita. tpi blog BV memang best pun! saya suka writing style BV, tak mcm saya hahaha. happy blogging!

    ReplyDelete
  7. tacingnya kalau dapat e-mail mcm ni.. siyes..

    ReplyDelete
  8. hehe, tacing tuuu. sy memang rasa happy bila dapat email yg datangnya dari blog :) contohnya org mintak pendapat, tanya soalan yg berkaitan, share pengalaman yg similar.

    ReplyDelete
  9. ehem~ sy suke sgt baca blog BV. plus sy suke nengok BV buat art cecomel tu smua! hehe

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!