Monday, 18 May 2015

dari kerana nama

Assalamualaikum
dah masuk seminggu aku menyepi tak update entry sebab taktau nak update pasal apa. nothing important happen to me lately. im just a typical human lah. hahhahaa. okay, skip that intro. so hows life? life okay la so far. ada masa sebulan lagi sebelum masik poli balik. nyesal tak kerja eh. nak kerja malas. wakakaaa. kalau kerja ada jugak duit kan. ada duit boleh la shopping. XD lol.


serius aku rindu study.
rindu nak menulis. sebab aku suka menulis. hahhahaa.

sabar. tak lama lagi nak masuk poli balik kan.




lately. mood malas aku terlampau lampau. mood menyampah pun sama. lol. malas nak layan orang. overthinking. dan end up aku stress sesorang. wakaka. so untuk release stress. aku berdoa banyak2 dalam hati. istighfar. buang semua negative thinking. hudnuzon je. so, boleh la gelak2 lagi layan superman return. alhamdulillah, aku kuat. inshaAllah. pray for me youall. im in my teenage age and keep rebelling. hahaha. #prayforBV.

for those yang masih teragak agak nak gelarkan BV macam mana, boleh je panggil BIVI. hahaaa. sama je kot. awkward bila panggil macam, hye, Budak, buat pe tu? lol. panggil BV je. bibi ke, bebi ke, beb ke. asal jangan babi. sudahhhh. hahahaahaahahaha. #BVmohonmaafatasayatterlampauini (anda mampu baca hashtag ini, anda hebat).

kalau yang taktau nama aku sebenar tu, ada je kat profile sana. nama aku INTAN AININ. sebab aku banyak jumpa orang yang sama nama dengan aku, serius banyak. kat mana2 tempat je mesti ada jumpa orang sama nama. hahhaa. taksemua kan. so aku buat la nama glemerrr, AKA nama pena kot. BudakVanilla.

aku pun taktau macam mana aku dapat nama tu. wakakaa. so, aku gelarkan diri aku Bivi je la, initial dari budakvanilla. aku pernah berkali kali terfikir nak tukar nama. tapi taktau nak jadi apa pulak. wakakkakaa. so stick to bivi. so, kengkawan yang kenal dari blog, fb, insta, boleh je panggil bv atau bivi ye. takla awkward sangat. bila kawan2 blog panggil nama aku yang sebenar, aku pulak terawkward. hahahhahaha. pelik kan. lolz.

ok thats all.
sekian.
ilal liqa :)

10 comments:

  1. hai bivi . hiks (emojimonyettutupmata)

    ReplyDelete
  2. masa study, study je dulu BV. nanti2 dah masuk fasa bekerja knfem rindu gila zaman study hehe. mood malas & menyampah tu kiteww pun rasa jugak sbnrnye tp tu la kena husnuzonn je lah hehe.

    ehh ehh kiteww mmg pggil awak BV je. mudah ringkas & padat. kikiki

    ReplyDelete
  3. anda ditag :)
    http://theathra.blogspot.com/2015/05/jom-join-ceria-1st-giveaway.html
    p:s / maaf lepas dah publish entry baru perasan awak dah join. t.t

    ReplyDelete
  4. Hye intan ainin. eh.. hye bivi..eh, yang mana satu ni. Hehehhe

    ReplyDelete
  5. welcome back from one week hibernate..hahaha...

    yela..kak sally panggil Intan ye..okay?

    :)

    ReplyDelete
  6. salam petang vanilla... ihihhi sedap nama intan ainin tu

    ReplyDelete
  7. baru tau nama BV yg sebenar harini, wakakaka. ade kawan saya nama intan juga

    ReplyDelete
  8. Kekehkeh, baru tau nama sbnr bivi Intan Ainin. Napa bunyi mcm nama watak novel?

    Klu nak tahu, nama saya paling byk, Aisyah. Dahlah itu je nama saya wawawawawa (nanges) ahaha

    ReplyDelete
  9. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  10. Akak pun panggil awak BV je. Lagi senang. hehe

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!