Friday, 3 April 2015

main line camera

Assalamualaikum
aku suka mengedit gambar. hahahaaa. so kalau bosan, aku lebih suka edit gambar daripada main game. hahahah. kekadang mood bertukar jugak kan. depend ngan mood jugak.

aku nie jenis suka install dan uninstall app. haha. kalau best, kekal la app tersebut dalam tepon. kalau tak best, uninstall. pastu tengok orang lain guna macam best. aku install balik. hahahaha.

sekarang syok mengedit gambar dalam line camera. comel sangat aihhhh.









comel2 stamps dia. kawaii nee. aku ada insta baru. insta lama aku guna jugak. untuk insta baru tu, sebenarnya aku nak letak gambar kawaii la konon. nama insta baru : bivi_chan , hahahaaa. aku guna instwogram. boleh buat satu account insta lain dalam satu tepon.

nie pun menaip dalam tepon. wakakaa.

sekian,
ilal liqa'

15 comments:

  1. cantikk jugak awk edit :) :)

    ReplyDelete
  2. Cantik dan qute sgt..
    Hobi awak sama dgn kite..Kita pun suka install app..pas 3 haro terus uninstall

    ReplyDelete
  3. kadang2 suka gak pakai line ni.. sbb gmbr dia happening2..

    ReplyDelete
  4. Akak pun dulu suka main dengan LINE Camera. Banyak benda best dekat situ.

    ReplyDelete
  5. comel kemain edit gmbr.. haha

    ReplyDelete
  6. hadoi comelnye! hahaha gerammmmm

    ReplyDelete
  7. uiii ada instagram. Nanti nak follow. Mind follow instagram.com/floralmasku ? ehehe, akak baik n comel enn ahaha

    ReplyDelete
  8. wah. kite sama la.. haha. yaya pun selalu install dan uninstall.. tabiat. haha. pastu install balik.

    ReplyDelete
  9. hehe, sy pon suka edit gambar masa waktu lapang. but edit simple2 je la :P

    ReplyDelete
  10. woo...comel2 gak eh app line camera nie... hhihihi...

    ReplyDelete
  11. A'ahh comel!!! Anis pun suka gak edit2 ni n snapee pun best utk font

    ReplyDelete
  12. comellah gambar2 dekat atas! hahaha. saya x kreatif.. entah pape je jadi kang.. -.-

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!