Saturday, 28 March 2015

random post

Assalamualaikum


otak kosong macam keropok kena angin sembap semacam. idea nak menaip pun terbang kelaut entah macam mana boleh rajin menaip dalam henpon. berat sangat tangan nak bukak laptop menaip atas keyboard.

cian eh kau blog. kalau aku takupdate sunyi je rasa. hahahahaha.

rasa nak buat cerpen la. nanti la aku buat cerpen merapu. hari tu ada yang bagi word KUAT. maybe aku akan buat cerpen berdasarkan ayat tu. masih cari idea nie.

dulu masa sekolah menengah senang je rasa bila buat karangan. sekarang rasa lain dah. hahahaha.

sekian,
ilal liqa'

5 comments:

  1. amek angin tepi tasik ke dulu sementara cr idea nk apdet..
    ihiks..

    ReplyDelete
  2. Uii buat cerpen.. Saya penh try nak buat nivel, baru bab 2 dh stop dh..

    ReplyDelete
  3. Menaip guna phone lah ni yee... hehe :D
    Isi tabung nuff satu kat sini, hehe :D

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!