Friday, 20 March 2015

OXY deep cleansing wash and OXY acne control toner

Assalamualaikum
this is not a review actually.
aku baru beli benda nie semalam so, maybe after a few weeks or month, aku akan buat review la. sebenarnya aku pengguna setia pencuci muka biore. sebab pencuci muka dah habis, nak beli pencuci muka biore, sebab aku cuma pakai pencuci muka, ingat nak cari toner/cream biore. takdak pulak.

so come across these OXY's. 
sebab ada toner, so aku cuba la beli pencuci muka sekali. maybe lepas nie nak cari adik beradik dia pulak. hahaha. beralih arah dari Biore ke OXY.

sebab aku ada little cutie acne kat dahi dekat2 rambut, tersorok sikit dia.

first time guna pencuci muka OXY, okay la, takbanyak buih. (aku suka banyak buih. hahaha). tapi memang rasa fresh lepas cuci muka. 

pastu aku pakai toner OXY. uishhh, best tau toner dia. ada rasa COOL sensation gituu~ muka rasa fresh. baru guna dua kali. termasuk pagi nie. rasa muka bersih dan fresh bila pakai toner. serious you can feel the difference. :D

oxy deep cleasing wash and oxy acne control toner
oxy deep cleasing wash and oxy acne control toner
carik yang cream or anything la lepas nie. nekad nak jaga muka betol2 dah. hahaha.

sekian, ilal liqa'



15 comments:

  1. wahhh hehe lupa dah jenama oxy ni hikhik

    ReplyDelete
  2. tak sabar nak tengok perkembangan awak selepas ni..
    hehehe
    tapi muka kitew tak sesuai pakai Oxxy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap muka BV sesuai la guna oxy nie kan. :D

      Delete
  3. kalo sesuai ngn kulit muke troskn pakai..
    beli sume adk badik die skli..
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaALLAH kak. harap la sesuai untuk BV kan. :D

      Delete
  4. oh pemilik blog budak vanilla guna oxy,ok ke?

    ReplyDelete
  5. dulu pkai cream die...mase mude remaje...skang remaje kertu dah tak pakai dah..hihi

    ReplyDelete
  6. oxy ni mmg sesuai utk muka berjerawat.. but, chemical dia strong. kalau muka rasa pedih je, kena terus stop guna.

    ReplyDelete
  7. Pernah pakai OXY sekali tapi tak serasi dengan kulit muka. hehe

    ReplyDelete
  8. Insya-Allah oxy boleh dipercayai..iolss dah nak 3 bulan jd pengguna oxy..i pakai yg acne prone skin + vitamin c and e punya.........jerawat pon susah nak tumbuh.....jerawat nih kadang kadang atas faktor persekitrn gak...contohnya kalau kulit allergic towards debu..hehehhehehe..........bole jd duta oxy la ye pasnih..hehehhehehe

    ReplyDelete
  9. gua tak suai guna oxy kot. pakai krim jerawat dia buat jerawat lagi besar T_T

    ReplyDelete
  10. produk ni sesuai tak untuk muka berminyak? huu

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!