Tuesday, 10 March 2015

nak update tapi taktau nak update apa

Assalamualaikum
entah berapa hari dah aku tak update. aku taktau pun nak update pasal apa. hahhaa. block dah otak. kekadang idea ada. tapi bila nak taip. zuppp~ hilang pulak idea kita. sodihhh. T^T

nie tengah nak edit2 sebab bosan, wakaka. plan aku nak buat stickers lekat kat laptop. tapi aku taktau macam mana nak cari kedai yang print sticker transparent. nak print 2 3 keping je. taknak banyak2. kat mana eh? susah benar nak cari kedai print sticker nie kan. T^T

sekian,
ilal liqa'


11 comments:

  1. bile idea tgh byk nk adpet plak xblh..
    akk bse kene camni..
    haha

    ReplyDelete
  2. betul sis.
    kadang2 jadi blurr nak update kan
    http://afidahazmi88.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. kan.. saya pun sejak akhir2 ni tak tahu nak update apa. tapi cool lah font tu. saya ingat akak nak jadikan the next header blog ni aahaha

    ReplyDelete
  4. Waalaikummusalam wbt ya ukhti =))

    ReplyDelete
  5. kalau ada masa, boleh la nak update pasal 'photoshop for dummies' versi BV. hehe, ke dah ada eh?

    ReplyDelete
  6. Wow lawanya BV design! Boleh bukak tempahan edit logo, dpt gak duit :D

    ReplyDelete
  7. :////
    nak ps tu hihihiih
    update lah woi.
    rindu awak! hihihi

    ReplyDelete
  8. wahh, cantik tulisan tuuu, guna font ape eh? hehe :)

    ReplyDelete
  9. bila tak dak menda nak update, BW je lah selalu ai buat.. hehe..

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!