Monday, 30 March 2015

FanFiction : Kim Woo Bin and Lee Jong Suk

Assalamualaikum
semalam bosan godek laptop taktau buat apa. selain buat laporan akhir untuk latihan industri dan tengok drama. hahaha. aku bukak photoshop. last week kan aku ada edit gambar kim woo bin. excited pulak main dengan photoshop nie. aku nak buat photomanipulation. tapi takberapa pandai. hahaha. masih mencari idea nak update tentang apa.

belajar sikit2 la kan.

so here, lee jong suk dan kim woo bin. dua2 pelakon korea yang aku minat. sebab macho. wakakkaa. T^T apahal macho sangat ehhhhhh~ T^T

before

after

sila bagi tajuk untuk gambar diatas. hahaha. 

sekian,
ilal liqa'



8 comments:

  1. Replies
    1. Hebat gila bv edit! Jeles! Hehe.. Buat la story sekali anis pun minat dua dua artis ni

      Delete
  2. Mcm 2 alien jahat yg cuba menguasai dunia... Ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. alien jahat sangat. ;D
      tapi hensem la. XD

      Delete
  3. style okeh lepas edit tu..ji chang wook actor healer xde k?ahkak minat giler kat dia hehe =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam tau2 je akak nie. hahhaa. BV baru je tengok drama dia. hahaha :D

      Delete
  4. Oh wow, you are getting good at this. Keep it up girl

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!