Saturday, 21 March 2015

edit blog

Assalamualaikum

aku dah ubah blog hari jumaat hari tu. entah berapa kali dah ubah design blog. hahahha. kemahen asyik berubah je. wakakaka. nak buat yang kena dengan jiwa. eceh. design yang nie kena la dengan jiwa aku


korang rasa macam mana? okay tak width blog aku? ke terlalu besar untuk di view kat browser korang?


travel bucket list
gambar kat header tu ambik kat instagram aku. hahaha. punyalah bangga letak gambar sendiri kat header kan.

so apa komen korang? komen sket? wahaaa. macehhh.

sekian,
ilal liqa'

24 comments:

  1. Cantik! Simple. Iday suka black and white camni. Header pon cantik . Kemas. Hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah. suka black n white. :D
      thankss ya. :)

      Delete
  2. Header lawa laaaaa hehehehe. Nampak macam style cewahhh :))

    ReplyDelete
  3. Sukalah tgk header, dia mcm ada personal taste... *thumbs up*

    ReplyDelete
    Replies
    1. personal taste sangat nie. .hehehe. thanks ya. :D

      Delete
  4. Width dah okay dah untuk aku . Guna browser firefox PC .

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya. harap la dkt browser lain pun ok je. :)

      Delete
  5. Header cantek! Blog pn xcrowded.. so far sng nk browse.. :) lme xkeje edit2 ni.. mkin hari mkin mls plak.. haha.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. taklama sangat pun. cukup la sehari suntuk nak cari design yg kena dengan jiwa. hahaha. :D

      Delete
  6. Simple but nice . Pastuh kemas :) Suke sangat tengok blog nih .

    ReplyDelete
  7. really love the header. seriously :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya. :D
      BV sendiri pun suka header tu. waahaha :D

      Delete
  8. header sgt awesome. iloike :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankss sangat tau. :D
      i like u n too. hhahaha :)

      Delete
  9. Jemput join segmen ini ye . :) http://aztazhr.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-iklan-nuffnang-by-aaizaatt.html

    ReplyDelete
  10. NO DOUBT...ITS SO NICE AND SEEM CUTE FOR ME........BLOG PON loading laju jer ..nie job..thumbs up!

    ReplyDelete
  11. Okay je! Semua pun cantik :D

    ReplyDelete
  12. Love black and white macam ni, cerah pandangan nak tengok and baca entry.. :D

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!