Tuesday, 3 March 2015

20th bornday

Assalamualaikum
today is my birthday. yihaaaa~ thanks bagi sesiapa yang wish. terima kasih bagi mak yang melahirkan diri ini kedunia dengan susah payahnya. makaseh makbapak yang banyak mengajar erti kehidupan. makasih semua yang sudi menyokong, mensupport aku sepanjang aku hidup selama 20 tahun di atas muka bumi milik ALLAH.

alhamdulillah aku masih lagi bernyawa sepanjang 20 tahun hidup di bumi. :)
semoga ALLAH memberkati sesiapa yang ikhlas berdamping dengan aku. hehee.


officially 20 years old. yey. :)

sekian,
ilal liqa'


21 comments:

  1. Selamat hari lahir ya! Hehehhehe..:)

    ReplyDelete
  2. happy birthday.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..

    tahniah ya untuk ini http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/03/february-2015-lucky-reader.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaALLAH, thanks ya.
      thanks sangat sudi bagitau :D

      Delete
  3. Happy birthday awak.. semoga sihat selalu dan berjaya dlm study

    ReplyDelete
  4. la muda lagi.. happy birthday adik.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa tua dah nie. :D
      thanks kak. :)

      Delete
  5. selamat hari lahir BV. moga panjang umur dan murah rezeki

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Lahir kak! Ye ke 20? tak percaya, comel sangat :3

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah :D
    aamiin Ya Rabb~

    yeay :D dah btambah umo fufufu XD

    ReplyDelete
  8. birthday kita beza sehari je !! : " D hehehe Pepun, Happy birthday .. .
    (http://anies-msletoes.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  9. tadi masa kelas, baru la perasan hari ni 3/3. ada senior kat sini pun birthday 3/3. bukak blog, birthday BV jugak :)

    Semoga sentiasa dalam lindungan Allah ye BV :)

    ReplyDelete
  10. epy besday!
    dh cukop umo dh ni.. hihik..

    ReplyDelete
  11. lahh 20y/o haha samalahh cuma saya belum tiba angka 20 yg official haha
    happy birthday yaa May Allah ease your life and gud luck for ur future :)

    ReplyDelete
  12. DIKKK!

    Happy birthdayy! Moga panjang umur, murah rezeki plus berjaya dalam hidup and akhirat. Aminn!

    ReplyDelete
  13. Happy belated birthday, BV :)

    ReplyDelete
  14. happy belated birthday BV ^^, dah masuk 20 series macam kami dah. hehehe

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!