Wednesday, 25 February 2015

Tumblr BudakVanilla

Assalamualaikum
bukak nuffnang tadi ada ternampak orang cari keyword 'tumblr budak vanilla'. entah siapa yang cari tumblr aku. mungkin cari orang lain kot. hahaha. aku memang ada tumblr. rasanya pertama kali buat pada tahun 2013. aku takpernah post apa2 sebab taktau. hahaha.

hari nie first time aku post kat tumblr. kebanyakan post gambar2 yang aku edit je. hahahaha. kekadang aku taktau nak letak kat mana gambar2 yang aku edit. malas nak letak kat blog dah. hahaha. patutnya aku delete je page artwork kat blog, wakakkaa. :D pasnie edit gambar banyak2 letak kat tumblr dah la. hahaha.

ini la rupa tumblr aku. jenguk la ye, gambar boleh save dan share kalau bermanfaat la. 

sesiapa ada tumblr? plis share ur link. :)

sekian,
ilal liqa'

9 comments:

  1. wahh semua gambar tu tangkap sndiri ke? lawanya! :D quotes pun menarik

    ReplyDelete
  2. xde tumblr.. ade instagram.. hihik

    ReplyDelete
  3. Saya tak ade tumblr., tak tahu macam mane nak buat. Hehe

    ReplyDelete
  4. ada jugak, baru je buat seminggu lepas. haha :D

    nemophilist-girl.tumblr.com

    ReplyDelete
  5. Do visit mine kat http://ayujaded.tumblr.com - http://onestop-fansign.tumblr.com/ dan http://ayulinro.tumblr.com/ hehe

    ReplyDelete
  6. akak dah lama usha tumblr. hehehe.

    www.pinkmakemyday.tumblr.com

    ReplyDelete
  7. wah, ada tumblr juga! saya pun ada >.<

    www.sinful-intentions.tumblr.com

    hehe. meh la singgah. :P saya follow tumblr awak.

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!