Friday, 13 February 2015

Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my


Assalamualaikum
aku selalu jugak jenguk2 nile.com.my :)
so aku nak la rm150 produk percuma dari Nile.com.my kan. siapa la taknak. muahaha

barangan yang aku nak adalah :






jumlah harga barangan : RM39.30 + RM27.70 + RM34.89 + RM25.60 = RM127.49

yey. semua aku suka. wakaka. harap akulah yang bertuah itu. wakaka. :D
thanks kak lyssa :)

sekian, 
ilal liqa'

9 comments:

  1. saya pun slalu usha web nile ni. banyak yg murah2 :D btw goodluck!

    ReplyDelete
  2. peh mmg qila pun suka tp nasib takde size mok untuk qila so takjadi ah nak suka :p
    hihi goodluck!!!<33

    ReplyDelete
  3. best usha website nile sebab murah2 belaka.
    btw gud luck sis :)

    ReplyDelete
  4. dah la memang murah nile.com..sekarang tengah promosi hebat tu.. rasa nak membrong ja..
    goodluck btw.. :D

    ReplyDelete
  5. ehhh cantek pulak baju yg gmba last ni..
    tp utk kite ni xmuat kot -.-'

    good luck :)

    ReplyDelete
  6. good luck BV !! anis pun nak join sekali lah ! boleh ? hehe

    ReplyDelete
  7. All the best ! datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!