Tuesday, 3 February 2015

PEMENANG Giveaway Preloved Books


Assalamualaikum
semua berdebar2 sudah kah menanti keputusan ini. hahahaha. evil laugh. hahaha. okay stop. tak sangka ramai yang sudi join giveaway tak seberapa nie. hehehe. thank korang tau. so nie la semua pemenang. inshaallah ikut syarat. :) untuk top referral aku memang perati je sepanjang giveaway nie berlangsung dan aku baru pm dia untuk pilih buku awal2. hehe. dan untuk yang random aku memang pilih secara random.org bagi yang ikut syarat. inshaALLAH. :) so lets proceedd!! Bismillahirrahmanirrahim. 

TOP REFERRAL.


TOP REFERRAL : 
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2015/01/giveaway-preloved-books.html

hadiah 4x buku (pilihan pemenang) :
harga diri - aina zairee (fb)
kotak rahsia ismah - aina zairee (fb)
cinta kucari - cik manis (fb)
kerana dia ratu sehari - budakvanilla (fb)


PEMENANG RANDOM *senarai peserta*

25 : buku fixi (pilihan pemenang) - budakvanilla (fb)

73 ; buku fixi (pilihan pemenang) - budakvanilla (fb)

74 : buku fixi (pilihan pemenang) - budakvanilla (fb)

05 : the great gatsby  - rea outlet

63 : the strange case of dr jekyll and mr hyde - rea outlet

13 : the wedding breaker - budakvanilla (fb)

09 : love you mr arrogant - budakvanilla (fb)

88 : reader's digest select edition  - email : mezuddin@gmail.com

16 : syahadatul haq - cik karmila (fb)

15 : antara semalam dan hari ini - cik karmila (fb)

20 : lukisan kasih - kyra hizrina (fb)

10 : the lake shore limited - kyra hizrina (fb)

85 : rawatan cinta - meura metsu (fb)

38 : star post - meura metsu (fb)

83 : buku nota - faranym

77 : topup RM10 - mek zumbie (fb)

66 : topup RM10 - email : ainnadia.77@gmail.com

40 : shawl - email : merlynhasshim@yahoo.com

69 : shawl - email : merlynhasshim@yahoo.com

72 : komik + shiseido mask - email : anakrurazi@gmail.com

hampir terlupa. pemenang flower crown akan dihubungi nanti.

p/s : bagi yang link nak contact sponsor takdak tu. boleh bagi details kat BV ye. :) dan kalau ada masalah pun boleh je contact ya. :)

BAGI PEMENANG HADIAH BUKU/SHAWL/KOMIK/POST SILA BAGI DETAILS NIE KEPADA SPONSOR
Link Blog :
No Peserta :
Tajuk Buku/Barang dimenangi :
Nama :
Alamat :
No. Telefon : 

BAGI PEMENANG TOPUP
Link Blog :
No  Peserta :
Nama :
No. Telefon : 
Jenis Topup : 


kepada PEMENANG - sila bagi maklumat lengkap kepada para sponsor secepat mungkin. mesti bagi detail sebelum 13/2/2015. bagi details lengkap ye. terima kasih sudi join giveaway di blog ini. dan TAHNIAH! harap semua syarat korang pemenang dah ikut ye.

kepada SPONSOR - terima kasih sebab sudi sponsor ya. hadiah boleh dipos bila2 korang nak. tapi jangan lambat2kan ya. amanah tu.

kepada yang TAKMENANG - jangan sodih2. kalau boleh semua peserta BV nak bagi hadiah. terima kasih sangat sebab sudi join giveaway pertama BV nie. muah cikedis. hahaha.

untuk sesiapa saja yang BUKAN PEMENANG DIATAS --> letak nama dan alamat korang kat komen box. 5 terpilih akan dapat handmade bookmark dari BudakVanilla. jangan risau. aku tak publish komen tu. :3


nah jangan sedih. meh dancing. :3

sekian, ilal liqa'





25 comments:

  1. Tahniah pada pemenang :D

    Novel gantung / asrama bestt !!

    ReplyDelete
  2. tudia. ok ana (84) x menang sobss sobsss. tahniah pada yg terpilih hehe

    ReplyDelete
  3. mana nak tengok senarai peserta erk ? ? tahniah pemenang :)

    ReplyDelete
  4. tahniah kpde sume pemenang..
    yeaa

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenang :)
    Takde rezeki nak dpt fixi sebuah. Hehe.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah menang . Thniah kepada pemenang yang lain dan juga kepada yang tidak menang . Rezeki di lain hari insyaAllah .

    ReplyDelete
  7. terima kasih sponsor dan penganjur.. alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  8. yeayy alhamdulillah menang. Nanti kite pm yee :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua pemenang.

    ReplyDelete
  10. Hi ... Saya dah hantar details kepada Kyra Hizrina ... Tapi belom ada ape2 respon lagi ...

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah :) tahniah buat semua pemenang!

    ReplyDelete
  12. tahniah utk yg menang..tak dpt hadiah kalau mcm tu .. em.. beli /pinjam ja la buku tu kat library nanti..uhuhu

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada semua pemenang ^_^

    ReplyDelete
  14. ahamdulillah #69 ...tahniah semua :)

    ReplyDelete
  15. x sempat nak join. sobs T___T

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!